Începând cu această vară, la City Park Mall Constanța, vizitatorii vor găsi cea mai largă ofertă de branduri de pe litoral

26/06/2017

Începând cu această vară, la City Park Mall Constanța, vizitatorii vor găsi cea mai largă ofertă de branduri de pe litoral

City Park Mall Constanța începe sezonul estival prin îmbogățirea portofoliului de servicii și branduri. Noile deschideri fac parte din proiectul de reamenajare gândit pe întreg centrul comercial și le oferă celor care trec pragul City Park Mall o experiență de shopping îmbunătățită.

Vara aceasta vine cu surprize pentru vizitatorii și clienții City Park Mall Constanța, unde se va lărgi gama de servicii și unde își vor marca prezența noi branduri, pentru a menține cea mai avansată experiență de shopping din oraș.

Din luna iunie, vizitatorii se pot bucura de brand-urile Cărturești și Cupio, în spații amenajate conform standardelor specifice brand-urilor la nivelul -1. Librăria Cărturești se întinde pe o suprafață generoasă de 283 de mp, în care se găsesc titlurile cele mai importante din literatura românească și internațională, dar și cele mai inspirate cadouri si obiecte de papetărie. De asemenea, începând din 31 mai, și oferta de servicii a fost îmbogățită prin inaugurarea, la nivelul -1, a unei croitorii.

La finalul lunii iunie, doamnele pasionate de îngrijire corporală și produse cosmetice, vor putea găsi în magazinul Top Line, care se va deschide la nivelul -1, produse profesionale, utilizate de saloanele de înfrumusețare din întreaga lume.

Noile deschideri de vara aceasta vin cu surprize și pentru pasionații de cooking și bucătărie. Aceștia vor găsi, la Kitchen Shop, cele mai folositoare, practice și inovatoare ustensile de bucătărie, într-un spațiu de 150 mp.

Pentru că doamnele și domnișoarele sunt mereu în căutarea celor mai frumoși pantofi și celor mai în vogă genți, magazinul Tanggo deschis își deschide porțile cu o ofertă variată de accesorii pentru toate gusturile.

„Ne-am propus să fim mereu o destinație în care toți vizitatorii să aibă parte de cea mai avansată experiență de shopping. Pentru asta, investim permanent în menținerea standardelor cu care ne-am obișnuit vizitatorii și ne bucurăm că, la începutul sezonului estival, aducem noi branduri valoroase în Constanța. Fie că vorbim despre constănțeni sau despre turiștii de la malul mării, City Park Mall le oferă cel mai bogat mix comercial, destinat tuturor vârstelor și intereselor.”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager al City Park Constanța.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait