În premieră, City Park Mall pune la dispoziția constănțenilor cinci stații de încărcare a autovehiculelor electrice

17/11/2016

În premieră, City Park Mall pune la dispoziția constănțenilor cinci stații de încărcare a autovehiculelor electrice

Aceste servicii noi pentru mașinile electrice și hibride sunt oferite în parteneriat cu E-mobility

City Park Mall, cel mai mare centru comercial din zona de sud-est a țării, a deschis, în parteneriat cu E-mobility, cinci stații inteligente de încărcare pentru autovehiculele electrice, devenind astfel singurul mall din România care dispune de un număr atât de mare de astfel de stații moderne de încărcare electrică. Însumând, aceste stații au o putere de încărcare de 110Kw, trei dintre acestea aflându-se în parcarea de pe Bd. Alexandru Lăpușneanu (P0 NORD) și două în parcarea supraterană, pe acoperiș (P1 NORD). Stațiile au o putere de 22 kW AC fiecare și sunt prevăzute cu prize Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă, folosind cablul din dotarea mașinii.

Ne dorim să răspundem nevoilor clienților City Park Mall și să le oferim cât mai multe posibilități de a-și eficientiza timpul petrecut în cadrul centrului nostru comercial, iar parteneriatul cu E-mobility a venit ca un pas firesc în modernizarea centrului comercial, într-o vreme în care automobilele electrice câștigă tot mai mult teren în toate orașele mari din România. Astfel, ne dorim să contribuim activ la dezvoltarea electro-mobilității constănțenilor, prin punerea în funcțiune a unei infrastructuri dedicate autovehiculelor din gama electrică și hibridă”, a declarat Alin Burlacu, Center Manager City Park Mall.

Centrul comercial utilizează o gamă completă de produse și servicii pentru stațiile de reîncărcare a autovehiculelor electrice, folosind tehnologii inovatoare pe piața din România, tocmai pentru a oferi calitate și a face experiența în mall cât mai plăcută pentru toate nevoile și categoriile de clienți.

Cele cinci stații de încărcare a autovehicule electrice instalate la City Park Mall din Constanța măresc portofoliul E-mobility la peste 40 de stații instalate la momentul actual în România, principalii clienți fiind din domenii precum retail, office buildings și dealeri auto. E-mobility este prima companie românească cu o gamă completă de soluții de încărcare ce își propune să pună bazele infrastructurii pentru vehiculele electrice și hibride din România, deschizând, în colaborare cu partenerii, stații de încărcare electrice menite să sprijine utilizatorii de mașini eco, dar și să îi încurajeze pe cei care își doresc să achiziționeze acest tip de automobile.

Timpul de încărcare este, în mod normal, între o oră și 5 ore, în funcție de caracteristicile tehnice alte autovehiculului electric.

Mai multe detalii despre aceste servicii sunt disponibile pe site-ul centrului comercial http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait