În luna aprilie te premiem la City Park Mall!

11/04/2016

În luna aprilie te premiem la City Park Mall!

Până pe 30 aprilie cumpărăturile de minimum 200 lei sunt recompensate cu premii instant, iar participarea la Tombola Iepurașului îți poate aduce cadou o croazieră pe Marea Mediterană

Constanța, 8 aprilie 2016 – În luna aprilie, cumpărăturile făcute în City Park Mall sunt răsplătite la fiecare pas. Constănțenii care își completează garderoba pentru sezonul primăvară – vară în magazinele din City Park Mall în această perioadă și se prezintă cu bonul de cumpărături în aceeași zi la biroul de informații din City Park Mall, sunt recompensați cu premii instant.

Astfel, cei care fac cumpărături de minimum 200 lei până pe 30 aprilie, vor fi răsplătiți cu premii atrăgătoare, printre care se regăsesc și voucherele cadou în valoare de 30 lei, oferite de City Park Mall. Voucherele valorice pot fi utilizate în magazine precum: Zara, Guess, Nike, United Colors of Benetton, Jolidon, Cellini, Bershka, Sport Vision, Mango. Lista completă a magazinelor în care se pot folosi voucherele cadou poate fi consultată aici: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/voucherele-cadou.

În plus, participanții la campania cu premii instant se pot înscrie și în Tombola Iepurașului, organizată de City Park Mall, în urma căreia se vor extrage câștigătorii a 21 premii speciale ale campaniei. Astfel, la tombola organizată chiar pe 30 aprilie, înainte de Paști, se vor oferi 20 vouchere de consultații și servicii gratuite la Clinica de Dermatologie Estetică DermaLife din Constanța. Aceste servicii vor consta în screening-ul pentru melanom cu un dermatoscop digital de ultimă generație, microdermabraziune și retinizare (pentru acnee, riduri și cicatrici) și microdermabraziune medicală cu infuzie de substanțe active prin oxigen.

Marele premiu al campaniei constă într-o croazieră pentru două persoane pe Marea Mediterană, oferită în parteneriat cu TUI TravelCenter, rețea de agenții de turism care va deschide în această primăvară un nou punct de lucru în City Park Mall, ajungând astfel la 80 spații dedicate clienților săi.

Mai multe detalii despre premiile oferite in luna aprilie de City Park Mall, dar și despre regulamentul campaniei, puteți afla pe http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait