City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Expoziţia de fotografie: „730 zile”

HighSchoolPhoto Constanţa şi Asociația Grupul pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanţa, împreună cu City Park Mall organizează, în perioada 26 iunie-30 iunie, expoziţia de fotografie: „730 zile”

“730 de zile” reprezintă rezultatul final al proiectului HighSchoolPhoto Constanța, proiect sprijinit de Grupul pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța, sub îndrumarea domnului Viorel Teodoroiu – coordonator proiect, şi a domnului Cristian Martinetz – lector.

HighSchoolPhoto Constanța a reprezentat un proiect, pentru toţi iubitorii de fotografie, care a reuşit să amplifice, să modeleze şi să îi perfecţioneze pe toţi cei ce au participat la acest proiect. Fără să ne dăm seama, au trecut doi ani şi s-a închegat o echipă extraordinară, de fapt pot spune, fără modestie, o familie. Împreună am reuşit să ne conturăm şi îmbunătățim tehnica şi gustul pentru fotografie, să ne îmbogățim şi cunoştințele, dar şi sufletul. Pentru că am avut libertate, ne-am dezvoltat şi individual, dar împreună am ajuns aici, la doi anişori de cursuri şi multă practică, cu deplasări mai scurte sau mai lungi, cu peripeții, dar întotdeauna cu lumină bună. Mult efort, spunea cineva. Sincer nu ştiu… nu am simțit că fac un efort, a fost pasiune.

HighSchoolPhoto Constanța a sprijinit o serie de evenimente locale prin material fotografic, precum şi prin finalizarea de portofolii, sub formă de carte fotografică, cu subiect bine definit, aparținând absolvenților cursului.

În cadrul vernisajului vor fi prezentate, 28 de lucrări ale cursanţilor, participanţi la workshop-urile susţinute de HighSchoolPhoto Constanța.

Pe aceasta cale dorim a le mulțumi şi invitaților prezenți la workshop-urile susţinute de HighSchoolPhoto Constanța: Alexandru Caranfil, Liviu Penaru, Marian Sterea, Ciprian Drăgan, Paulian Prăjitură – Adora, George Stan, Mircea Marinescu, Răzvan Nicolescu, Marcela Cuzic, Roger Mantu, Marian Adochiţei şi Ionuţ Şerban, dar mai ales mulțumim echipei manageriale City Park Mall, pentru oportunitatea organizării acestui vernisaj.

 

 

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of