Hai să construim Crăciunul cu LEGO la City Park Mall!

15/12/2016

Hai să construim Crăciunul cu LEGO la City Park Mall!

În acest weekend, magazinul certificat LEGO® din City Park Mall organizează evenimentul special pentru copii, „Hai să construim Crăciunul!”.

Astfel, pe 17 și 18 decembrie, cei mici sunt invitați să devină ajutoarele lui Moș Crăciun la cel mai mare eveniment de construcție de Craciun LEGO®, care se va desășura în piațeta din zona liftului panoramic de la nivelul -1 din City Park Mall.

Pe parcursul celor 2 zile, între orele 12:00 si 20:00, copiii de toate vârstele pot participa la o serie de activități creative și amuzante. Alături de spiridușii Moșului, aceștia vor fi provocați să construiască Bradul LEGO, din aproximativ 30.000 de piese LEGO, ce va atinge o înălțime de 2 metri și Omul de Zăpadă LEGO din aproximativ 22.000 de piese LEGO, de 1,2 metri.

Cei mai mici dintre pitici vor avea la dispoziție măsuțe și o piscină întreagă cu piese Duplo, cu ajutorul cărora copiii vor construi o mulțime de figurine creative cu tema Crăciunului. La finalul activităților, cei mici vor fi premiați cu “Diplome de Constructor LEGO”, stickere decorative cu elemente de Crăciun și cu câte un ornament din cele pe care le vor construi pentru bradul mare de Craciun. Constănțenii se pot bucura de acest eveniment doar în City Park Mall, singurul centru comercial din județul Constanța care găzduiește un Magazin Certificat LEGO®.

Accesul copiilor la eveniment este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele desfășurate în City Park Mall se găsesc pe website-ul centrului comercial: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait