Fun Science transformă ştiinţa în distracţie la City Park Mall

9/10/2015

Fun Science transformă ştiinţa în distracţie la City Park Mall

Constanța, 9 octombrie 2015 – În weekend-ul 10-11 octombrie, începând cu ora 17:00, City Park Mall devine destinaţia preferată a micuților pasionați de știință. Centrul comercial se transformă pentru două zile în laborator de ştiinţă dedicat experimentelor distractive pentru micuţii savanţi constănţeni. Distracţia este asigurată de echipa Fun Science, care şi-a făcut deja renume pentru faptul că au pus semnul egal între distracţie şi ştiinţele exacte.

Micii exploratori vor lua parte alături de Fun Science la demonstraţii în laboratorul City Park Mall, unde vor descoperi că şi cele mai grele materii sunt extrem de atractive atunci când sunt explicate de profesori amuzanţi. Aceştia vor învăţa despre substanţe, proprietăţile şi interacţiunile acestora şi vor lua parte la câteva experimente demonstrative spectaculoase precum cele ce implică gheaţa carbonică, difuzia sau levitaţia.

Experimentele vor îmbina elementele educative ale ştiinţei cu cele de divertisment, iar toți părinții sunt invitați să vină alături de copii. Mai mult decât atât, în timp ce micii exploratori vor afla care sunt rolul ştiinţei şi ce importanţă are ea în viaţa noastră, mamele se pot bucura de o sesiune de shopping în care să descopere noile colecţii de toamnă ale magazinelor.

Orarul oamenilor de ştiinţă este împărţit pe două zile. Sâmbăta aceasta, copii vor explora fenomenele de Ceaţa lui Merlin, Fantomele captive şi Levitaţie, iar duminică se pot bucura de lecţiile de Familii de substanţe, Densitate versus Volum şi vor vedea Dansul culorilor. Lecţiile sunt simple şi interactive, iar experimentele sunt lipsite de orice fel de riscuri pentru cei mici.

Accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe webiste-ul http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

 

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

 

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait