Doctorița Plușica aduce distracția pentru cei mici la City Park Mall!

18/09/2015

Doctorița Plușica aduce distracția pentru cei mici la City Park Mall!

Constanța, 17 septembrie – Pe 20 septembrie, toți copiii sunt invitați la City Park Mall pentru a experimenta activităţile preferate ale doctoriţei Pluşica. Începând cu ora 17:00, copiii sunt așteptați în zona de activităţi a doctoriţei Pluşica, special pregătită pentru ei la City Park Mall!

Prezentând particularitățile specifice poveștilor Disney – fantezia și împlinirea dorințelor – serialul animat pentru copii „Doctorița Pluşica” de la Disney Junior redă povestea unei fetițe grijulii, în vârstă de șase ani, care poate vorbi cu animalele de pluș și jucăriile de care are grijă în clinica sa pentru jucării. Când Plușica își pune stetoscopul, se întâmplă ceva magic: jucăriile, păpușile și animalele de pluş prind viață, iar ea poate comunica cu toate, inclusiv cu jucăriile aparținând prietenilor ei și altor copii din cartier.

Copiii vor putea participa la numeroase activitaţi cum ar fi: colorat, personalizarea stetoscopului, vor consulta apoi păpuşile şi se vor juca cu alimentele sanatoase pe o tablă magnetică foarte specială. Nu vor lipsi nici suprizele și premiile, atmosfera de bună-dispoziţie va crea o după-amiază frumoasă, marca Disney Junior. Toate aceste activitați amuzante se vor întâmpla duminică, 20 septembrie, începând cu ora 17:00 la City Park Mall (Bd. Alexandru Lăpușneanu 116C).

Prin mesajul Doctoriței Plușica, celor mici li se va diminua teama de a merge la doctor! Personajele și temele prezentate sunt adresate tinerilor telespectatori și sunt concepute pentru a diminua spaimele copiilor cu privire la „ceea ce se întâmplă la vizita unui medic pentru a scoate o așchie”. Multe din povestiri abordează în mod direct tipurile de probleme cu care părinții se confruntă cu copiii lor atunci când vine vorba de sănătate, igienă și îngrijire medicală.

Micii telespectatori o pot vedea pe „Doctorița Plușica” intr-un nou sezon, în fiecare zi, la Disney Junior, de la 8:20, 10:30 si 13:40 (mai putin in week-end).

Accesul la spectacol este gratuit atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cât timp cei mici vor fi acaparați de universul “Doctoriței Plușica”, părinții sunt invitați să descopere noile colecții ale magazinelor din mall.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe pagina www.facebook.com/CityParkMall.


Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait