CRBL vine la City Park Mall pentru cel mai spectaculos concurs de kendama

10/08/2017

CRBL vine la City Park Mall pentru cel mai spectaculos concurs de kendama

Pasionații de kendama, cel mai popular joc de îndemânare al momentului, au toate motivele să vină la City Park Mall pe 15 august, între orele 14:00 – 20:00. Artistul CRBL îi provoacă pe kendamiști să-și testeze abilitățile într-un concurs-spectacol, cu premii și distracție garantată.

Concursul Kendama Newscity Competition va avea patru etape, în care concurenților li se va cere să execute cât mai bine secvenţele de prinderi, echilibru şi jonglări propuse de CRBL. Artistul va juriza competiția, selectându-i pe cei care vor merge în etapa următoare. În semifinală se vor califica 10 concurenți iar în finală vor ajunge cei mai buni 4 din ziua respectivă.

Finaliștii vor putea câștiga, în funcție de locul din clasament, următoarele premii:

– Premiul I: o Kendama ProModel și o Kendama Tribute Half Split

– Premiul II: o Kendama Kiazen

– Premiul III: o Kendama Tribute Half Split

Pasionații jocului se pot înscrie în concurs în perioada 1-15 august, la Info Desk-ul din City Park Mall, prin completarea formularului de înscriere. Pentru a participa la concurs, aceștia își vor aduce kendama proprie. Înscrierea nu este condiționată de o limită de vârstă și nu există o listă predefinită de trick-uri de executat. Participanții care au mai puțin de 14 ani trebuie să fie insoțiți de tutorele legal.

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul City Park Mall și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait