City Park plantează astăzi arbori în Parcul Tăbăcărie

17/11/2015

City Park plantează astăzi arbori în Parcul Tăbăcărie

Constanța, 17 noiembrie 2015 – City Park Mall, cel mai modern centru comercial din regiune, continuă să își respecte angajamentele asumate odată cu achiziția mall-ului la finalul anului 2013 și plantează copaci în Parcul Tăbăcărie astăzi, 17 noiembrie. Zona care va fi reabilitată este cuprinsă între Strada Soveja şi malul lacului Tăbăcărie, în apropierea Școlii de Înot Gheorghe Oancea.

Acțiunea de plantare întreprinsă de City Park Mall respectă atât normele legislative și directivele autorităților locale, cât și angajamentul luat față de constănțeni la achiziția mall-ului. Astfel, pentru a conserva caracteristicile ecosistemului, City Park Mall a plantat doar speciile de arbori și arbuști pentru care Primăria Municipiului Constanța și-a dat acordul. Cei 60 de arbori, plantați în regim de compensare, aparțin unor specii precum cedru argintiu, mesteacăn, castan, pin negru, cununiţa aurie și diverse sortimente de prun. Plantarea lor a avut loc cu ajutorul unor echipe specializate, astfel încât prinderea puieților să fie una cât mai bună.

Parcul Tăbăcărie este important pentru noi toți, de aceea ne concentrăm eforturile pentru a susține reabilitarea sa, astfel încât această zonă din oraș să redevină destinația preferată a constănțenilor pentru relaxare și petrecere a timpului liber.“, a declarat Alin Burlacu, Shopping Center Director, City Park Mall.

Acțiunea de plantare desfășurată pe suprafața cuprinsă între strada Soveja, Lacul Tăbăcărie și Școala de Înot Gheorghe Oancea, se bucură de coordonarea specialiștilor Primăriei Municipiului Constanța.  Aceștia se asigură atât de măsurători, cât și de respectarea procedurilor de plantare pe spațiul public.

City Park este un membru activ al comunităţii locale şi răspunde nevoilor constănţenilor, iar până în prezent a susținut diverse acţiuni de ecologizare a zonei. Măsurile luate pentru a igieniza şi înfrumuseţa mediul constănțean implică înierbarea a peste 3.000 de metri pătraţi de parc şi instalarea băncilor şi coşurilor de gunoi. Mai mult decât atât, luna trecută, echipa City Park Mall s-a alăturat celor 200 de voluntari pentru a igieniza spaţiul verde de pe malul Lacului Tăbăcărie.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe website-ul http://city-park.ro/.

 

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

 

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait