City Park Mall, trafic record de vizitatori pentru istoria centrului comercial în sezonul estival

18/09/2017

City Park Mall, trafic record de vizitatori pentru istoria centrului comercial în sezonul estival

În acest sezon estival, City Park Mall a înregistrat o cifră record a traficului de vizitatori, devenind unul dintre cele mai importante repere de shopping și divertisment pentru sud-estul României.

Principalul centru comercial din Constanța și din regiune, City Park Mall se dovedește a fi un real succes printre proiectele de retail din România, înregistrând un trafic record de trei milioane de vizitatori în acest sezon estival. Cu o ofertă bogată de branduri, majoritatea dintre acestea fiind unice în județ, City Park Mall este destinația ideală pentru cumpărături și petrecere a timpului liber. Astfel, lucrările complexe de extindere ale proiectului de retail au dus la crearea și dezvoltarea unei experiențe de shopping inedite, furnizând clienților din regiune o ofertă bogată de atracții, servicii și produse.

Zeci de mii de vizitatori, constănțeni, turiști, dar și locuitori din orașele apropiate, trec zilnic pragul principalului mall din județ pentru a se bucura de acest mix comercial special. De asemenea, pentru atingerea unor asemenea performanțe, poziționarea City Park a avut un rol important, oferind vizibilitate și acces facil atât pentru turiști, cât și pentru ceilalți vizitatori din regiune. Mai mult, spiritul estival a fost amplificat de către centrul comercial prin activități și campanii dedicate sezonului de vară, astfel încât să fie satisfăcute nevoile de shopping și entertainment ale unui public cât mai larg.

„Numărul record al vizitatorilor City Park Mall din acest sezon este rezultatul preocupării noastre constante de a oferi clienților cea mai bună experiență de retail și entertainment în acord cu cerințele și nevoile prezentate de aceștia. În momentul de față, City Park Mall este unul dintre cele mai dinamice centre din portofoliul NEPI Rockcastle, aflându-se într-o permanentă schimbare. Dinamica centrului comercial se datorează varietății deosebite a categoriilor de public care vizitează City Park Mall, în special pe perioada verii, când apar turiști din toate colțurile țării, dar și din străinătate, atrași de mixul complet de shopping și divertisment”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall se găsesc pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait