City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

City Park Mall și Interact aduc bucuria Crăciunului în casele copiilor nevoiași

Constanța, 17 decembrie 2015 – City Park Mall, cel mai modern centru comercial din regiune, dedică zilele de 21, 22 și 23 decembrie strângerii de fonduri, într-un mod inedit pentru copiii defavorizați din județul Constanța. Astfel, împreună cu Clubul Interact Constanța, City Park Mall aduce constănțenilor “Santa’s Photo Booth” – o cabină foto special amenajată pentru toți cei care vor să imortalizeze magia Crăciunului. Costul unei fotografii este de 10 RON, iar sumele strânse astfel vor fi donate unor cazuri sociale din satul Răriștea, județul Constanța.

Pentru a sprijini familiile aflate în situații delicate și pentru a le oferi copiilor din satul Răriștea un Crăciun fericit, pe lângă donații, constănțenii sunt încurajați să aducă la photo corner jucării, alimente sau articole vestimentare, acestea urmând a fi preluate de către voluntarii clubului Interact. Toți cei care vor dori să doneze în cele trei zile, vor putea să lase obiectele în zona special amenajată din City Park Mall. Pentru a veni în sprijinul celor care vor ca de Moș Crăciun micuții din satul Răriștea să primească hăinuțe noi și călduroase, vârstele beneficiarilor sunt cuprinse între 3 și 14 ani.

Cei care vor da curs invitației City Park Mall de a veni la cabina foto special amenajată de Crăciun vor putea să facă poze alături de cei dragi și vor avea la dispoziție o serie de mesaje amuzante și de accesorii care să coloreze momentul unic. Astfel, amintirea de neuitat va aduce bucurie atât protagoniștilor fotografiei, cât și beneficiarilor. Cabina foto va fi deschisă pe perioada celor trei zile în intervalul 10:00 – 22:00.

”Această inițiativă de Crăciun este un angajament pentru sprijinirea comunității locale. Astfel, împreună cu clubul Interact Constanța am identificat un numitor comun – dorința de a ne implica în proiecte sociale pentru care putem oferi soluții pentru a aduce schimbare în bine în comunități, precum cea din satul Răriștea.  De aceea, îi invităm pe constănțeni să ni se alăture și să îl aducem pe Moș Crăciun în casele celor care și-au pierdut speranța în magia sărbătorilor.” a declarat Alin Burlacu, Center Manager în cadrul City Park Mall.

Pentru a pune la punct această acțiune, clubul Interact a mobilizat peste 20 de voluntari care se vor ocupa de inițiativa din City Park Mall. Interact este o organizație non-guvernamentală, non-profit, axată pe beneficiile directe si indirecte ale lucrului în echipă. Peste 200.000 de tineri, din peste 110 țări aparțin celor 8700 cluburi Interact din întreaga lume. Ramură a Rotary International, clubul are ca scop conștientizarea și rezolvarea problemelor comunității din care face parte. În acest sens, dezvoltă activități de grup care promovează bunăvoința între oameni. Ghidați în activitățile lor de motto-ul „A servi mai presus de sine”, Interact înseamnă „International Action”.

Pentru mai multe detalii despre acțiunea de colectare, accesați  – https://city-park.ro/

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of