City Park Mall se alătură inițiativei “Curățăm Constanța Noastră”

8/10/2015

City Park Mall se alătură inițiativei “Curățăm Constanța Noastră”

Constanța, 8 octombrie – City Park Mall, cel mai important centru de cumpărături, modă și divertisment din zona de sud a României, continuă seria de acțiuni menite să răspundă cerințelor constănțenilor și se implică activ în viața comunității locale, alăturându-se campaniei demarate de Primăria Municipiului Constanța, “Curățăm Constanța Noastră”. Anul acesta City Park Mall a înierbat deja peste 3000 de metri pătrați din vecinătatea centrului comercial, a montat bănci pe malul lacului, precum și coșuri de gunoi. Pe data de 9 octombrie, împreună cu peste 200 de voluntari ai Organizației Cercetașii României – Centrul local Constanța, vom desfășura una dintre cele mai ample acțiuni de ecologizare a zonei din proximitatea lacului Tăbăcărie.

Acțiunea de vineri, 9 octombrie, face parte dintr-o inițiativă de anvergură demarată de Primăria Municipiului Constanța – Curățăm Constanța Noastră. Implicarea noastră în această campanie este o dovadă clară a angajamentului de a deveni un membru activ în viața comunității locale din Constanța. Această acțiune este prima dintr-un șir lung de evenimente pe care le vom organiza în perioada următoare, ce răspund nevoilor și dorințelor constănțenilor. Înțelegem importanța reabilitării celui mai mare parc din oraș și ne dorim ca City Park Mall să devină un pilon care să susțină nevoile comunității pentru această zonă, iar acest lucru va fi cât se poate de vizibil în momentul în care vom finaliza procesul de modernizare.“, a declarat Alin Burlacu, Shopping Center Director, City Park Mall.

Acțiunea de ecologizare se va concentra pe zona dintre Pavilionul Expozițional Constanța și Biserica Sfântul Mina, de-a lungul bulevardului Mamaia și se va desfășura în două etape: în intervalul orar 10:00-12:00 voluntarii vor fi implicați activ în igienizarea zonei, iar intre 12:00-14:00 voluntarii se vor întâlni in Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie (zona „Țara Piticilor”) pentru câteva lecții interactive, unde City Park Mall îi va întâmpina cu băuturi și gustări.

Voluntarii Organizației Cercetașii României care fac posibilă această acțiune de curățenie sunt elevi de școală generală și liceu din orașul Constanța, însoțiți de profesorii lor. Aceștia vor beneficia imediat după încheierea primei etape a acțiunii de două ore de educație informală cu specialiștii Organizației Cercetașii României. Micuții voluntari vor afla de la reprezentanții Organizației Cercetașii României informații despre biodiversitatea lacului Tăbăcarie și își vor însuși cunoștințe despre colectarea selectivă, procesele moderne de reciclare și importanța acestora pentru mediu.

Acțiunea de curățenie propusă de Primăria Municipiului Constanța este binevenită în această perioadă a anului și reprezintă o primă etapă în pregătirea solului pentru sezonul rece, motiv pentru care eforturile City Park Mall se vor îndrepta, în perioada următoare, în direcția plantării de copaci în Parcul Tăbăcărie.

Campania “Curățăm Constanța Noastră” este o inițiativă a Primăriei Municipiului Constanța și un apel al autorităților la toți agenții care își desfășoară activitatea în orașul Constanța de a se implica în acțiuni concrete de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a orașului Constanța: degajarea gunoaielor, refacerea gardurilor, eliminarea de graffitti, refacerea firmelor luminoase, înlocuirea geamurilor și vitrinelor deteriorate, igienizarea și zugrăvirea fațadelor și zidurilor, curățarea frunzelor și a crengilor, curățarea coșurilor de fum, cosmetizarea gardurilor vii, salubrizarea spațiilor verzi, plantarea de flori, măturarea aleilor și golirea coșurilor, precum și transportul resturilor vegetale și curățarea mijloacelor de transport.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe website-ul http://city-park.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma dezvoltării sale, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi cel mai mare cinematograf multiplex din regiune, cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală cu proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții și dezvoltare NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai mare și modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait