City Park Mall pune distracția pe roți cu o expoziție de mașini retro americane, SkirtBike și un concert CONNECT-R

19/06/2017

City Park Mall pune distracția pe roți cu o expoziție de mașini retro americane, SkirtBike și un concert CONNECT-R

Agenda sfârșitului de săptămână se anunță dinamică: City Park Mall își așteaptă vizitatorii cu evenimente pe două și patru roți: SkirtBike Constanța, cel mai chic eveniment al verii dedicat pasionatelor de biciclit, și Retro American Muscle Cars, expoziție găzduită în parcarea centrului comercial. Nu vor lipsi nici hit-urile verii: Game World și Retro Mobil Romania organizează un concert spectaculos al artistului CONNECT-R.

SkirtBike, tur estival pentru bicicliste

Aflat la a cincea ediție în Constanța, evenimentul SkirtBike le redă femeilor curajul de a pedala în oraș, în ținute feminine. Iubitoarele mersului pe două roți sunt invitate să se întâlnească sâmbătă, 17 iunie, la ora 11:00, în zona cafenelei Starbucks de la City Park Mall, pentru a socializa și a porni apoi împreună pe traseul SkirtBike. Tema pregătită de organizatori pentru anul acesta este #Sailorette, așa că dungile și accesoriile specifice vor fi nelipsite din vestimentația participantelor. Stiliștii se vor ocupa de look-ul biciclistelor, iar blogger-ul de fashion, Gabriela Atanasov, va premia cele mai inspirate ținute.

Paricipantele SkirtBike vor lua startul de la ora 13.00 din parcarea City Park Mall și vor pedala în ritm lejer pe un traseu de aproximativ 10 km: Bd Lăpușneanu – Bd Mamaia – Bd Tomis – Str. Traian – Piața Ovidiu – Str. Arhiepiscopiei – Str. Elisabeta – Valea Portului – Salon Nautic – Portul Tomis. Pentru a se înscrie și pentru a primi kit-ul SkirtBike, participantele trebuie să completeze formularul pus la dispoziție de organizatori. Biciclistele vor fi așteptate pe plaja Modern cu o petrecere.

Mașinile de epocă, în centrul atenției

Pasionații și posesorii de mașini de epocă americane își dau întâlnire la City Park Mall, pe 17 și 18 iunie. În acest weekend, modelele cele mai cunoscute de „muscle cars” vor fi prezentate în parcarea din zona Lacului Tăbăcariei și vor putea fi admirate în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Publicul va avea intrarea liberă și va putea admira mașini ca Dodge Charger, Chevrolet El Camino, Ford Mustang și multe alte modele care au născut adevărate pasiuni în lumea întreagă. În total vor fi expuse aproape 100 de modele deosebite, cu o istorie demnă de descoperit.

Cele mai impresionante exemplare vor fi premiate de un juriu din care fac parte campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, jurnalista Liliana Levinta, actorul de comedie Florin Petrescu – Axinte și cântăreața Annes. Festivitatea de premiere va avea loc duminica 18 iunie de la ora 14:00.

Concert CONNECT-R

În cadrul aceluiași eveniment, la City Park Mall se vor auzi live și hit-urile lui CONNECT-R, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.45. Artistul va urca pe o scenă gigant, amenajată pe un camion. Intrarea la concert va fi liberă.

Mai multe despre traseul SkirtBike, dar și despre evenimentele organizate pe 17 – 18 iunie la City Park Mall Constanța, puteți afla pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait