City Park Mall pregătește înspăimântător de multă distracție de Halloween

28/10/2015

City Park Mall pregătește înspăimântător de multă distracție de Halloween

Constanța, 28 octombrie 2015 – City Park Mall pregăteşte un Halloween special, dedicat copiilor.  Distracția se dezlănțuie pe 30 şi pe 31 octombrie, în intervalul 17:00-20:00, la Biserica Bântuită, spaţiul special amenajat de la nivelul -1. Cei mici au ocazia să facă cunoștință cu Vampirul Mickey, Vrăjitoarea Minnie, Drăcuşorul, Prinţesa Întunericului şi Contele Dracula. Personajele fantastice îi vor surprinde pe ce mici cu activităţi dedicate. Facepainting-ul, atelierul de făcut mâini de ceară şi oglinzile de carnaval sunt doar câteva dintre elementele-cheie pentru un Halloween teribil de reuşit.

Părinţii sunt invitaţi să îşi aducă micuţii la o porţie de distracţie, îmbinată cu învăţarea prin joacă. La City Park Mall, cei mici pot participa la concursuri de talente şi ştafetă, alături de personajele haioase interactive. Concursurile de cultură generală îi vor ajuta pe micuţi să afle lucruri noi şi interesante, dar şi să câştige unul dintre premiile puse la bătaie. Copiii care participă la eveniment pot câştiga cadouri de la Turkish Delight (deserturi turceşti), Gymboland (spaţiu de joacă din City Park Mall) şi din partea City Park Mall. Copiii care vin costumaţi îşi cresc şansele de a câştiga.

La atelierul de facepainting, copiii vor fi machiaţi pentru Halloween, iar oglinzile de carnaval vor distorsiona reflexia monstruleţilor. Zgomotele înfricoşătoare din zona Bisericii bântuite şi MC-ul vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Copiii vor pleca acasă cu un suvenir cu totul special. La standul de mâini de ceară, copiii vor primi mulaje după propria mână, accesoriul perfect pentru noaptea de Halloween.

Accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe site, în secţiunea dedicată evenimentului:  http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/halloween-de-groaza-la-city-park-mall/

 

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Începând cu luna iulie, City Park Mall oferă clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

 

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait