City Park Mall îi invită pe copii să descopere Egiptul Antic într-un mod distractiv

8/01/2016

City Park Mall îi invită pe copii să descopere Egiptul Antic într-un mod distractiv

Constanța, 7 ianuarie 2016 – După succesul înregistrat de Copiii cuceresc spațiul, City Park Mall găzduiește o nouă expoziție interactivă, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția Egiptul Antic se desfășoară între 11 ianuarie și 7 februarie și își propune să ofere copiilor bucuria unei aventuri extraordinare, în timp ce descoperă informații interesante despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică.

Copiii vor experimenta un curs interactiv de 30-45 de minute, ce încurajează învăţarea prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma lecția într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi îndrumați de ghizi specializaţi care vor răspunde la toate întrebările celor mici.

Copiii intră în atmosfera Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraoni sau Cleopatra înainte de a începe turul. Odată intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde vor vizita interiorul piramidei, vor căuta artefacte în nisip pentru a afla parola de intrare în camera comorilor, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre viața celui mai cunoscut faraon al Egiptului, vor descifra jocuri de puzzle magnetice și misterele hieroglifelor. Copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.

Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei  – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător. Pozele haioase care pot fi realizate de părinți copiilor pe tronul unui rege egiptean sau într-un sarcofag, pot întregi reţeta de succes pentru o aventură completă.

Programul expoziției este de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 – 20:00. Biletele pentru expoziția Egiptul Antic au prețul de 12 Lei și vor putea fi achiziționate de la biroul Info Desk din City Park Mall. Grupurile organizate de minim 10 copii vor putea achiziţiona biletul de intrare la un preţ redus de 10 Lei/copil.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 139 873, pe adresa rezervari@city-park.ro sau direct la biroul Info Desk din City Park Mall, de unde se pot achiziționa biletele de intrare.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait