City Park Mall deschide sezonul sărbătorilor și mută Laponia în Constanța

4/12/2015

City Park Mall deschide sezonul sărbătorilor și mută Laponia în Constanța

Constanța, 04 decembrie 2015 – City Park Mall, cel mai modern centru comercial din regiune, dedică luna decembrie sărbătorii de Crăciun. Astfel, începând cu Ziua lui Moș Nicolae și până în ajunul Crăciunului, City Park Mall amenajează mini-orășelul lui Moș Crăciun. Aici, atât cei mici, precum și cei mari vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Craciun, să se bucure de momente speciale și să învețe lucruri noi în cadrul atelierelor special dedicate celei mai importante sărbători din an.

Astfel, programul lunii decembrie le oferă tuturor iubitorilor de sărbători de iarnă activități pentru toate gusturile și toate ariile de interes. Pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun cum se cuvine, de luni până vineri, până pe 24 decembrie, constănțenii au ocazia să îi implice pe cei mici în ateliere de creație între orele 16:00 – 19:00. Aceștia vor avea oportunitatea să învețe cum se poate confecționa o ceșcuță de ceai sau o decorațiune de Crăciun, care sunt cele mai frumoase tehnici de pictură sau își vor putea etala abilitățile de chef la ateliere de gătit.

Și weekend-urile vin cu surprize la City Park Mall. Micuții au ocazia să intre în lumea poveștilor în compania unor personaje precum Crăciunița, Crăiasa Zăpezii, Spiridușii, Omul de zăpadă și îngerașii. Pentru a marca momentele speciale ale lunii decembrie, pe data de 6 decembrie la City Park Mall va avea loc petrecerea de Moș Nicolae, iar pe 20 decembrie, cei mici vor putea să îl cunoască pe Moș Crăciun la petrecerea dedicată, organizată de City Park Mall începând cu ora 16:00. Pe lângă întâlnirea cu însuși Moș Crăciun, copiii vor putea să intre în rolul spiridușilor în costume speciale și vor fi fotografiați, astfel încât suvenirul acestui moment unic să devină o amintire de neuitat.

City Park Mall nu i-a uitat nici pe părinți. Pentru a veni în ajutorul acestora, ziua de Ajun, pe 24 decembrie, este dedicată cadourilor. Astfel, părinții care doresc să le ofere celor mici o amintire unică, pot veni în orășelul magic și micuții vor primi cadourile direct de la Moș Crăciun.

Atmosfera de poveste va fi completată în decembrie și de artiști care vor întâmpina vizitatorii într-o atmosferă de sărbătoare, printre care se numără cvartetul Amadeo și o fanfară de Crăciunei.

Pentru cei care vor să ofere un cadou special, City Park Mall le aduce în luna decembrie Târgul lui Moș Crăciun. De aici constănțenii vor putea achiziționa accesorii handmade, decorațiuni, dulciuri artizanale, precum și bijuterii unicat. În plus, pentru a veni în ajutorul celor care vor să ofere cadoul perfect, la City Park Mall, în luna decembrie cadourile vor fi împachetate gratuit la insula special amenajată.

Programul complet al spectacolelor lunii decembrie  poate fi descoperit accesând pagina http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait