City Park Mall dă startul petrecerilor de 1 Decembrie

1/12/2015

City Park Mall dă startul petrecerilor de 1 Decembrie

Constanța, 30 noiembrie 2015 – City Park Mall, cel mai important centru de divertisment și cumpărături din zona de sud a României, aniversează Ziua Națională a României cu un spectacol de muzică și dansuri tradiționale. Spectacolele dedicate Zilei Naționale sunt completate și de expoziția “EU aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”, realizată în parteneriat cu Radio România Constanța, dedicată celor mai frumoase obiective turistice din România. Fotografiile vor fi expuse în City Park Mall pe 1 Decembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pasionații de fotografie vor putea admira zone ce pun România pe harta celor mai frumoase destinații turistice la nivel global. Printre acestea se numără Delta Dunării, un loc unic în Europa, traseul faimoasei Mocăniţe pe Valea Vaserului și imaginile din Poiana Mărului, o staţiune situată în inima munţilor Ţarcu. Pentru a completa atmosfera festivă, toți vizitatorii din City Park Mall vor primi câte un streag tricolor, dintre cele 5000 puse la dispoziție de organizatorul expoziției, Radio România Constanța.

Începând cu ora 16:00, programul artistic va fi completat de momentul muzical pregătit de Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada. Astfel, iubitorii de folclor se vor putea bucura de piese emblematice precum Cântă Cucu-n Bucovina, C-așa-i românul, Doamne Ocrotește-i pe români, dar și de melodii interpretate la orgă și acordeon. Seara va fi condimentată de ritmuri îmbietoare, specifice pieselor din repertoriul aromân. Interpreții care vor însufleți Ziua Națională la City Park Mall sunt Aurel Sava, Maria Stinga, Elena Chircă, precum și Cătălina Alexa.

Pentru iubitorii de dans, Palatul Copiilor din Constanța a pregătit o suită de coregrafii de inspirație tradițională românescă, printre care se numără Țarina de la Abrud, Dansul Oltenesc, Suita din Banat, Suita din Moldova și în încheiere Hora Unirii, la care vor fi invitați toți cei prezenți la spectacol.

Programul complet al spectacolelor de Ziua Națională poate fi descoperit acesând pagina http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/

 

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

 

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lake View din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait