City Park Mall Constanța se transformă în Țara Minunilor între 1 și 5 iunie

2/06/2017

City Park Mall Constanța se transformă în Țara Minunilor între 1 și 5 iunie

Cu ocazia Zilei Copilului, City Park Mall Constanța devine Țara Minunilor, în care distracția pentru cei mici este desprinsă din povești, timp de 5 zile, începând cu 1 iunie.

Începutul lunii iunie, aduce personajele de poveste în fața copiilor prezenți în City Park Mall Constanța, alături de care vor călători într-o lume de poveste. Între 1 și 3 iunie, între 16:00 – 19:00, pentru a sărbători Ziua Copilului, sunt organizate piese de teatru interactiv, spectacole de animații, jocuri și concursuri. Momentele de poveste vor fi imortalizate prin pozele instant obținute în photobooth-ul special pregătit, iar pentru ca ziua de 1 iunie să fie cu adevărat memorabilă, la eveniment va fi prezent și un make-up artist care îi va ajuta pe cei mici să devină unul din personajele preferate.

Evenimentul de pe 1 iunie de la City Park Mall Constanța are surprize dulci pentru toți cei prezenți, inclusiv o pinata cu premii surpriză.

Ziua de 2 iunie îi aduce pe Motanul Cheshire, Iepurele și Pălărierul din „Alice în Țara minunilor”, care îi așteaptă pe copii cu super concursuri, șiun atelier de pictat farfurii tematice.

Regina Roșie și alte personaje magice din „Alice în Țara minunilor” vor fi alături de cei mici pe 3 iunie, la specacolul cu gheață carbonică și atelierele de decorat pălării trăzite, iar cele mai creative pălării voi fi premiate.

Rusaliile vor fi sărbătorite pe 4 iunie între 17:00 – 20:00 la City Park Mall Constanța printr-un atelier de creație, în cadrul căruia cei mici vorfabrica zâne și Rusalii, și vor lua parte la teatru pentru copii, coregrafii organizate și alte jocuri distractive.

În ultima zi a mini-vacanței de Rusalii, 5 iunie între 14:00 – 17:00, City Park Mall Constanța îi așteaptă pe copii să descopere prin coregrafii, jocuri și animații speciale lumea de poveste a piraților și a indienilor. Pentru ca cei mici prezenți să aibă o experiență completă, va fi organizat un studio de make-up și de tatuaje temporare, unde ei vor fi transformați în personajele lor preferate.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait