City Park Mall Constanța se transformă în Insula Dorințelor vara aceasta

30/05/2017

City Park Mall Constanța se transformă în Insula Dorințelor vara aceasta

City Park Mall, cel mai modern centru comercial din Constanța, desfășoară campania Insula Dorințelor, valabilă până la 3 iulie, prin care toți vizitatorii site-ului www.city-park.ro pot intra în cursa pentru zeci de premii.

Accesând micro site-ul Insula Dorințelor City Park Mall Constanța, după autentificare, începe jocul care aduce premii săptămânale primilor cinci jucători care au obținut cel mai mare punctaj.

Drumul prin Insula Dorințelor până la premii este presărat cu recompense, dar și cu pericole, pe care jucătorii trebuie să le prindă, respectiv să le evite. Întreg conceptul jocului este în tematica verii, recompensele fiind reprezentate grafic de mingi, șlapi sau pepeni, iar pericolele de soare, nor sau fulger.

În fiecare zi de luni, vor fi anunțați cei cinci câștigători ai săptămânii, iar cei care vor parcurge în fiecare săptămână traseul din Insula Dorinței adunând recompense, pot câștiga premii de fiecare dată, cu condiția să se afle printre primii cinci.

Campania își propune să conducă vizitatorii din online într-o vacanță digitală în care, prin joc, să câștige premiile puse la dispoziție de City Park Mall Constanța și brandurile partenere.

Premiile jocului se acordă în funcție de locul ocupat în clasamentul săptămânal și constau în tablete Lenovo, telefoane mobile Huawei, vouchere de cumpărături City Park Mall în valoare de 100 de lei și de 50 de lei, jocuri Kendama, oferite de Diverta și brățari Fitness Star, oferite de Quickmobile.

Mai multe detalii pe site-ul City Park Mall Constanța sau pe pagina de Facebook a centrului comercial, dar și în regulamentul campaniei.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait