City Park Mall aduce constănțenilor expoziția celui mai prestigios concurs de fotografie din România: National Geographic Photo Contest 2015

11/11/2015

City Park Mall aduce constănțenilor expoziția celui mai prestigios concurs de fotografie din România: National Geographic Photo Contest 2015

Constanța, 10 noiembrie 2015 – City Park Mall, cel mai important centru de divertisment și shopping din zona de sud a României le aduce, în premieră, constănțenilor fotografiile câștigătoare în prestigiosul concurs National Geographic Photo Contest 2015. Expoziția celui mai mare concurs de fotografie din România va fi prezentă în City Park Mall începând cu data de 12 noiembrie, ora 18:00. Fotografiile vor putea fi admirate până pe data de 18 noiembrie.

La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfășurat între 2 iulie și 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ și PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI, au fost desemnate câștigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului (prin vot online pe http://photocontest2015.natgeo.ro) și una la Alegerea Juriului, format din experți în arta fotografică precum Cătălin Gruia, redactor șef National Geographic & NG Traveler, Zoltan Lorencz, artist vizual, arte plastice și regie film, Marian Ilie, fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beșliu, fotograf, lector SFF, Eugen Negrea, Președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de fotografie ce vor să învețe mai mult despre tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, City Park Mall le oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa și la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susținut de Dan Beșliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 12 noiembrie, începând cu ora 18:00. Dan Besliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3000 de imagini publicate în ziare și reviste. A susținut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, 8 cursuri de artă fotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie,  peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri in programul  „Vorbești fotografie?”, 7 tabere de fotografie pentru copii și numeroase cursuri foto pentru companii.

Expoziția de la City Park Mall face parte dintr-un vernisaj național ce aduce cele 10 lucrări câștigătoare în orașe precum București, Deva, Târgu Jiu, Ploiești și Brăila. Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda România în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România și rețeaua Nepi.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului viitor, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait