City Park Mall a pregătit reduceri, premii și un concert live pentru toți îndrăgostiții care îi vor trece pragul

16/02/2017

City Park Mall a pregătit reduceri, premii și un concert live pentru toți îndrăgostiții care îi vor trece pragul

În plin sezon de Winter Sale, City Park Mall le dăruiește tuturor îndrăgostiților din Constanța, cu ocazia Valentine’s Day, o zi specială, cu multe surprize – reduceri cât pentru doi, distracție și amintiri de neuitat, jocuri online și nenumărate premii.

Pe 14 februarie, începând cu ora 16:00, în zona liftului panoramic, City Park Mall a pregătit un concert live ce va fi susținut de Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, împreună cu band-ul său.

În plus, instructori profesioniști de dans vor oferi cursuri ad-hoc interactive, iar momentele frumoase vor deveni amintiri de neuitat prin fotografiile instant ce vor fi surprinse și oferite în timpul evenimentului. Special pentru cele mai îndrăgostite și curajoase cupluri, un caricaturist va fi pregătit să le ofere un alt fel de portret și, garantat, un zâmbet pe buze.

Toți cei care doresc să se bucure de atmosfera pregătită de City Park Mall cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, sunt așteptați pe 14 februarie și sunt invitați să își încerce norocul și la concursul online pregătit pentru ei.

Accesând pagina aplicației, www.city-park.ro/kissing-challenge/, aceștia vor descoperi cât de simplu și distractiv este să câștigi premiile zilnice în momente norocoase, printre care se numără vouchere de 30 de lei, selfie-stick-uri și produse cosmetice, precum și pe cele săptămânale, pentru cei mai dedicați jucători, constând în Espressoare Krups Nescafe Dolce Gusto sau vouchere de cumpărături de 50 și 100 lei.

Perfect pentru toți cei care vor să-și surprindă persoana iubită cu un cadou în această zi specială, dar și pentru cei care se gândesc deja la apropiatul Mărțisor, în perioada 11 februarie – 8 martie, City Park Mall găzduiește un târg de cadouri cu produse tradiționale românești, handmade sau din materiale prețioase, personalizate sau absolut delicioase.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul: www.city-park.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait