City Park Mall a lansat „Pașaport de turist”, campanie cu oferte atractive, dedicate turiștilor de la malul mării

4/07/2017

City Park Mall a lansat „Pașaport de turist”, campanie cu oferte atractive, dedicate turiștilor de la malul mării

Principalul centru comercial din Constanța vine cu o veste excelentă pentru turiștii care își petrec vacanța la malul mării: până pe 31 august, aceștia beneficiază de „pașaportul de turist”, un talon care le oferă reduceri la un număr generos de magazine din cadrul mall-ului.

Vara aceasta, turiștii de la malul mării au un motiv în plus să se bucure de vacanță: paisprezece magazine din City Park Mall îi așteaptă cu reduceri dedicate lor. Dacă au peste 18 ani și domiciliul în afara județului Constanța, vizitatorii City Park Mall își pot ridica de la Info Desk, automat, talonul Pașaport de turist, care le garantează discount-uri și o experiență de shopping unică. Campania este valabilă până pe 31 august.

Astfel, pentru posesorii Pașaportului de turist, magazinul El Unico oferă reduceri de 5% la toata gama de trabucuri și de 10% pentru accesorii S.T. Dupont. Brandurile Floare de Colț, La Femme, Braiconf și NISSA vin cu discount-uri de 10%. Aceeași reducere o aplică și magazinul PUPA, cu excepția produselor aflate deja la promoție.

La Douglas, toate produsele din gama Douglas Collection vor fi disponibile cu o reducere de 12% pentru posesorii talonului, Gerovital oferă un discount de 20% pentru toate produsele marcă proprie, în timp ce Flormar face o reducere de 15% pentru cumpărături de minimum 50 de lei. Sport Vision și Buzz aplică reduceri de 15% inclusiv produselor aflate deja la promoție. Încălțămintea se poate achiziționa cu un discount de 15% de la Gant și Lacoste, iar Melkior oferă un discount de 20% la produsele cosmetice care nu au deja prețul redus.

Vizitatorii centrului comercial pot beneficia o singură dată de ofertele conținute de talonul Pașaport de turist, până la finalul verii.

Campania Pașaport de turist este una dintre surprizele pregătite vara aceasta de City Park Mall pentru vizitatorii săi, după recenta extindere a ofertei de servicii și a portofoliului de branduri din cadrul centrului comercial.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait