City Park Constanţa dă startul verii cu experiențe și evenimente unice

27/04/2017

City Park Constanţa dă startul verii cu experiențe și evenimente unice

City Park Mall marchează debutul sezonului estival cu o serie de evenimente și experiențe speciale pentru toți vizitatorii centrului comercial. Gravity Room, Street Food Festival și competiția DeMoga Junior Camp sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru constănţeni.

În perioada 28 aprilie – 1 mai, cu ocazia minivacanței, City Park Mall le oferă, în premieră, vizitatorilor săi o experiență unică, cu ajutorul unei cabine foto de tip Gravity Room, un spațiu de forma unui cub în care oamenii și obiectele par că sfidează legile fizicii, și unde participanții își vor putea imortaliza într-un mod inedit momentele petrecute alături de cei dragi. În Gravity Room, vizitatorii vor părea că au puteri supranaturale şi că pot merge pe tavan sau pereţi. În plus, ei vor avea la dispoziție un fundal care-i va duce cu gândul la mare, iar fotografia pe care o vor face în cabina foto amplasată în zona liftului panoramic, la nivel -1, le va fi oferită gratuit, ca amintire.

City Park Mall continuă minivacanța de 1 mai și găzduiește, în Parcarea 0 Nord de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, avanpremiera evenimentului Street Food Festival. Astfel, în perioada 2 – 3 mai, în parcarea exterioară a centrului comercial, îşi vor da întâlnire camionetele Delicii pe roți, Gourmet Streed Food, Meat Busters, Za German – WurstWagen, dar și multe altele, care vor pregăti pentru vizitatori preparate delicioase. Intrarea la eveniment este liberă.

Muzica va fi şi ea în centrul atenţiei la City Park Constanţa. Timp de o săptămână, în perioada 30 aprilie – 6 mai, centrul comercial va găzdui o competiție pentru cei care vor să îşi testeze talentul muzical și vor să câștige un loc în DeMoga Junior Camp, tabără organizată de celebrul artist, Marius Moga. Astfel, vizitatorii centrului comercial, copii și tineri cu vârste între 9 și 18 ani, se vor putea înregistra cântând melodiile preferate în cabina Karaoke Booth, amplasată în aripa nouă, la nivel 0. Cele mai bune voci vor fi selectate de cunoscutul artist Marius Moga, pentru a participa, pe 7 mai, începând cu ora 16:00, în runda finală de audiții, iar cei mai talentați vor putea câștiga un loc în tabăra DeMoga Junior Camp, care va avea loc în perioada 16 – 22 iulie, la Cheia. În cadrul evenimentului de pe 7 mai din City Park Constanța, vor cânta și Nicole Cherry şi What’s Up. Intrarea la eveniment este liberă.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait