Caravana Empatiei le aduce pe Prințesa Urbană și Monica Reu la City Park Mall

22/09/2016

Caravana Empatiei le aduce pe Prințesa Urbană și Monica Reu la City Park Mall

Constanța, 22 septembrie 2016

Caravana cuprinde ateliere de parenting despre empatie și comunicare non-violentă pentru vizitatorii centrului comercial NEPI

Pe data de 24 septembrie, Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și Monica Reu îi provoacă pe părinții din Constanța la o serie de discuții despre empatie, în cadrul unui atelier organizat prin intermediul Caravanei Empatiei, la City Park Mall.

Constănțenii și-au ales tema „De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii” pentru această caravană, dintre subiectele axate pe conceptul de comunicare non-violentă.

De când sunt părinte am simțit, înainte să apuc să citesc orice pe subiect, că empatia față de partener şi față de copii este un aspect esențial pentru ca întreaga familie să crească frumos și armonios împreună, să nască inimi fericite, oameni buni, care să ducă lumea mai departe. Ştiu câtă nevoie este de astfel de cursuri în România, aşa că, alături de Nepi şi de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou și foarte util nouă și vouă, indiferent că aveți copii sau nu. Suntem prezente în City Park Mall, centru comercial care face parte din portofoliul NEPI”, a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro).

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și deschisă oricărui doritor, iar, pentru a avea acces la el, este nevoie ca fiecare persoană să se înscrie la adresa de e-mail rezervari@city-park.ro, unde trebuie să precizeze numele și numărul de persoane care vor veni la atelier.

Caravana Empatiei este un concept nou și foarte util oricărei persoane care simte nevoia să-și îmbunătățească capacitatea de a trăi afectiv alături de ceilalți, prin intermediul atelierelor organizate în centrul comercial NEPI. Empatia este un ingredient esenţial pentru orice relaţie de calitate şi, în mod cert, relaţia dintre noi şi copiii noştri este una dintre cele mai preţioase pe care ne este dat să le trăim. Caravana Empatiei este dedicată părinţilor care îşi doresc să integreze această stare valoroasă în interacţiunile de zi cu zi dintre ei şi copiii lor”, a declarat Monica Reu, Fondatorul și Președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

Astfel, vă prezentăm mai jos lista cu tema aleasă și coordonatele evenimentului, alături de adresa de înscriere:

    • Temă aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
    • 24 septembrie, ora 10:30, City Park Mall, nivel -1, în zona magazinului Zara;
    • E-mail pentru înscriere: rezervari@city-park.ro;

Mai multe detalii legate de Caravanei Empatiei pot fi găsite pe website-ul centrului comercial City Park Mall: http://city-park.ro/

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait