Campionatul UEFA EURO 2016 aduce mii de premii la City Park Mall

15/06/2016

Campionatul UEFA EURO 2016 aduce mii de premii la City Park Mall

Constanța, 15 iunie 2016: Cea mai importantă competiție din lumea fotbalului european se desfășoară în perioada 10 iunie – 10 iulie. Pe durata campionatului UEFA EURO 2016TM, vizitatorii centrului comercial City Park Mall pot câștiga mii de premii.

Calificarea României în cadrul competiției, pentru prima oară după 8 ani, precum și premiera istorică de a fi jucat meciul de deschidere, sunt principalele ingrediente care fac din Campionatul European de Fotbal 2016 ocazia perfectă pentru a sărbători pasiunea pentru fotbal.

Pentru că City Park Mall dorește să le ofere vizitatorilor săi un motiv în plus de bucurie în perioada campionatului  UEFA EURO 2016TM, pasionații de sport vor fi întâmpinați în centrul comercial de o poartă de fotbal, la care sunt provocați să marcheze un gol de la distanța de 11 metri. Un gol reușit va aduce garantat un premiu instant celor care își vor încerca norocul la poartă. Printre premiile puse în joc se numără: ochelari de soare, mingi gonflabile și brelocuri, vouchere oferite de magazinele Millefiori și Jolidon și vouchere de acces în centrul de fitness World Class.

Luna dedicată sportului rege aduce pasionaților de fotbal din Constanța și o surpriză pe site-ul oficial al centrului comercial: o aplicație special dezvoltată pentru UEFA EURO 2016TM le permite fanilor fotbalului să își testeze aptitudinile într-un joc distractiv care îi premiază, atât pe cei norocoși, în anumite momente ale zilei, cât și pe cei care se clasează în fiecare săptămână pe locurile fruntașe ale clasamentului. Premiile sunt oferite de City Park Mall și de partenerii săi, Crema Lounge Cafe, magazinul Sport Vision și brutăria franțuzească Paul, recent deschisă în aripa nouă a centrului comercial.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina aplicației, http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/euro2016/, sau pe pagina de Facebook City Park Mall, https://www.facebook.com/CityParkMall.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait