Sfaturi de stil: alege rochiile colorate pentru evenimentele din toamna aceasta

Cine-a zis că toamna se poartă doar nuanțe de gri? Pentru că buna-dispoziție ne caraterizează, toamna aceasta îți recomandăm să alegi rochiile colorate pentru evenimentele importante din viața ta.

Așa că, dacă ești în căutarea unei rochii colorate, trebuie să ții cont că poate deveni cu ușurință o piesă dificil de purtat dacă nu o accesorizezi potrivit.

Ca să-ți dăm o mână de ajutor, am căutat pentru tine cinci modele de rochii colorate de tomană în magazinul Mizar din City Park Mall și am făcut un mic ghid despre tot ceea ce trebuie să știi pentru a le accesoriza corect:

Rochia albastru royal
Vibrante, rochiile albastre lungi sunt o alegere ideală atunci când vrei să ai o apariție remarcabilă. Acestea atrag întotdeauna atenția așa că, machiajul ales pentru o astfel de ținută nu trebuie să fie strident. În privința bijuteriilor, poți alege modele simple care să pună în valoare ținuta.

rochie-mizar-albastra

Rochia verde
Daca îți dorești să obții o imagine glam, poartă rochiile verzi în combinație cu auriu sau argintiu. Astfel, purtând accesorii aurii, vei adauga un efect luxuriant ținutei, in vreme ce accesoriile argintii vor pune în valoare culoarea rochiei.

rochie-mizar-verde

Rochia roșie
Dintre toate rochiile colorate, rochia roșie prezintă cel mai mic grad de dificultate atunci când vine vorba de accesorizare. Negru și nude sunt primele de pe lista de nuanțe care merg bine cu roșu, fiind și cele mai răspândite combinații atunci când vine vorba despre asortarea unei rochii roșii.

rochie-mizar-rosie

Rochia turcoaz
Accesoriile pentru rochia trucoaz trebuie să completeze ținuta și trebuie alese în funcție de tipul de ocazie la care urmează să participi. Pentru ocaziile formale, alege bijuterii subtile și rafinate. Cele mai bune opțiuni sunt auriu, argintiu sau ivoire, într-un design delicat și subtil.

rochie-mizar-cocktail

Rochia mov
Movul este o culoare senzuală, cu parfum coloristic sofisticat. Pentru rochiile mov sunt perfecte bijuteriile cu perle de cultură argintii sau o combinație de alb, argintiu și negru, perfectă pentru a sublinia fascinația movului.

rochie-mov-mizar

Te așteptăm la Mizar City Park Mall să alegi rochia colorată perfectă!