Sfârșitul de săptămână îți aduce filme bune la City Park Mall!

Breaking news
Regia: Iulia Rugină
Cu: Dorin Andone, Dorian Boguta, Ioana Flora, Voica Oltean, Andi Vasluianu.
Gen film: Dramă.

După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

Asasin American
Regia: Michael Cuesta
Cu: Michael Keaton, Taylor Kitsch, Dylan O’Brien.
Gen film: Acțiune | Thriller.
Cu mult înainte să devină cel mai mare coşmar al teroriştilor, înainte să fie invidiat în secret, dar lăudat în public de politicieni, super agentul Mitch Rapp a fost doar un tânăr atlet talentat fără probleme… însă tragedia l-a lovit pe neaşteptate. După nefericita întâmplare, Rapp este salvat din cenuşă şi recrutat pentru un nou început într-un program operaţional secret de elită. Acum este un alt om cu o misiune de recuperare extrem de importantă.

Barry Seal: Trafic in stil American
Regia: Doug Liman
Cu: Tom Cruise, Sarah Wright, Caleb Landry Jones
Gen film: Crimă | Thriller
Mena spune povestea americanului Barry Seal, care a lucrat ca pilot pentru Pablo Escobar, celebrul baron al drogurilor columbian. Seal a devenit ulterior spion în slujba Drug Enforcement Agency, agenția federală americană ce luptă împotriva traficului și consumului de droguri.Filmul, în regia lui Doug Liman, îi mai are în distribuție pe Domhnall Gleeson și Jesse Plemons.