PREMIERE CINEMA: Filmele momentului te așteaptă la City Park Mall

Ghost in the Shell

Într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, unitatea de elită Section 9, condusă de Major, un hibrid unic om-cyborg, va ajunge să lupte împotriva hackerilor care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.

Gen: Acţiune, Dramă, SF.

Distribuție: Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt.

Premieră: 31 martie 2017.

Smurfs: The Lost Village / Ștrumpfii: Satul pierdut

O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole și multe surprize care îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic.

Distribuție: Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Demi Lovato.

Premieră: 31 martie 2017.

The Bye Bye Man / Bye Bye Man: Numele nerostit

Producătorii filmelor Oculus şi The Strangers prezintă The Bye Bye Man: Numele nerostit, un horror care expune originea răului din spatele celor mai teribile fapte omeneşti. Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „Nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul. Mai există vreo cale de scăpare?

Gen: Horror, Thriller.

Distribuție: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Carrie-Anne Moss, Doug Jones.

Premieră: 31 martie 2017.