Pregătește-ți picioarele pentru o vară plină de aventuri

Ne aflăm permanent în mişcare şi, cu toate astea, uităm aproape constant să îngrijim cea mai trudită parte a trupului nostru: picioarele! După multe luni în care picioarele tale au fost ascunse in încățările de iarnă, avem nevoie să le acordăm atenția necesară.

La fel ca şi mâinile, picioarele noastre au nevoie de o îngrijire permanentă şi specială în timpul verii.

1: Exfoliază, exfoliază, exfoliază!

Primul pas în pregătirea picioarelor pentru vară îl reprezintă exfolierea acestora. Exfoliaţi pielea picioarelor, cu regularitate, de două ori pe săptămână! Folosiţi o piatră ponce şi un exfoliant pe bază de sare de mare, pentru a îndepărta pielea moartă şi bătăturile!

Foot Scrub de la Sabon, exfoliază eficient pielea picioarelor, împrospătează, hidratează și nu conţine SLS, ulei mineral sau parabeni.

sabon-exfoliantsabon-perie

2: Hidtratarea este imperativă

După exfoliere, urmează hidratarea. Acest pas te va ajuta să obții o piele catifelată. Cu untul de picioare de la Sabon senzația de confort, hidratare și prospețime este imediată.

sabon-unt-de-picioare

3: Ai grijă de unghii

Pentru ca efectul să fie complet trebuie să ai grijă ca unghiile să fie și ele răsfățate. Poți începe cu îngrijirea și curățarea acestora și să finalizezi procesul cu cele mai colorate lacuri de unghii de vara aceasta. Noi am găsit cele mai cool culori la Flormar City Park Mall!

flormar-oja-unghii

 

Vino și tu în magazinele de frumusețe din City Park Mall să descoperi produsele ideale pentru îngrijirea picioarelor tale.