Poartă vara pe unghii cu cele mai chic tendințe de sezon!

Vara, manichiura are un rol important în ritualul nostru de beauty: mai puțin make-up, mai multe modele pe unghii.

Ce purtăm pe unghii vara aceasta? Iată care sunt nuanțele de lacuri de unghii care ne-au cucerit deja! De la nuanțe nude delicate, la modele ombre impresionante sau unghii colorate cu modele neașteptate, aceste modele și lacuri de unghii îți vor scoate manichiura în evidență:

#1 Nude

Neutră, clasică și elegantă, nuanța nude este extrem de îndrăgită în rândul iubitoarelor de frumos. Trucul alegerii unei nuanțe nude potrivită cu tine se aseamănă destul de mult cu identificarea fondului de ten: nuanța nude aleasă pentru lacul de unghii trebuie să fie cât mai aproape de culoarea pielii tale pentru un efect wow.

 

Screen Shot 2017-07-24 at 12.48.43

sursă foto: pinterest.com

5925_11246_011   nude

 

#2 Ombre

E chiar simplu să-ți faci singură o manichiură ombre, e suficient să te uiți la un tutorial să vezi cum se face. Începe cu alegerea modelului și a două-trei nuanțe de ojă din aceeași familie de culori, o bază albă mată, un lac transparent pentru strălucire şi un burete de fond de ten, urmărește tutorialul de mai jos și pregătește-te să strălucești.

 

Screen Shot 2017-07-24 at 12.50.05

nude2ombre1

 

 

#3 Colorat

Prin culoare ne referim atât la culorile pline, foarte la modă în această vară (galben, violet, roșu, albastru, verde), dar și la modele îndrăznețe inspirate din natură care nu sunt complicat de făcut pe cont propriu.

 

Screen Shot 2017-07-24 at 12.50.37

color1color2

Magazinele de beauty din City Park Mall te așteaptă cu o mulțime de lacuri de unghii pentru ca tu să experimentezi modele de manichiură diferite toată vara!