Pantofi pe care trebuie să-i ai primăvara aceasta!

Vremea frumoasă de afară ne determină să ne gândim din ce în ce mai des la plimbări romantice la apus de soare pe malul lacului. Cum curățenia de primăvară s-a petrecut și în garderoba noastră, suntem gata să umplem rafturile goale cu pantofi cool și comozi, care ne vor face picioarele să danseze de fericire. În căutarea pantofilor perfecți pentru sezonul de primăvară-vară am descoperit cele mai noi modele din magazinul Il Passo City Park Mall. Noi ne-am îndrăgostit de designul non-conformist și materialele de calitate. Uite care au fost preferații noștri:

# Trusardi Jeans

Trussardi Jeans aduce în atenția iubitorilor de fashion lumea iconică a denimului, aflată în strânsă legătură cu eleganța și cultura care disting brandul Trussardi.
Colecțiile Trusardi Jeans au materiale de calitate, design și culori îndrăznețe.

Trussardi Jeans1 Trussardi Jeans 2

# Roberto Cavalli

Sinonim cu glamour-ul și frumusețea premium, pantofii Roberto Cavalli din magazinul Il Passo City Park Mall sunt perfecți pentru non-conformiști și spirite libere.

Roberto Cavalli 1 Roberto Cavalli 2

# Kenzo

Descoperă fascinanta lume a pantofilor Kenzo Woman. Cu design non-conformist și materiale de calitate, pantofii Kenzo sunt perfecți pentru a fi asortați cu … apropae orice. Avem nevoie doar de imaginație!

Kenzo 2 Kenzo 1

#John Galliano

Creațiile John Galliano sunt capricioase și de foarte multe ori au fost catalogate drept scandaloase. Noua colecție aduce în prim-plan pantofi sport fashion-forward din piele, volane și dantelă, ideali pentru un stil cool, modern.

John Galliano 1 John Galliano 2

#Bikkembergs

Bikkembergs este brandul care își găsește inspirația creatoare în uniunea dintre senzualitatea modei și puterea sportului, emanând mișcare și acțiune.

Bikkembergs 2 Bikkembergs 1

#Berwick

Pantofii Berwick sunt construiți printr-un proces inventat în 1871 de Charles Goodyear Jr., și constă în peste 200 de operațiuni separate care, după două zile de muncă, cusut și lipit, se transformă în pantofii perfecți pentru un gentelman.

Berwick

 

Descoperă noile colecții de pantofi de calitate în magazinul Il Passo din City Park Mall (Nivel 0).