Pantofi care arată de milioane!

Fiecare femeie are o parte mai mică sau mare din personalitatea sa, care se regăsește în personajul Carrie Bradshaw. De ce? Pentru că iubim pantofii!

Cu toc, decupați, cu tot soiul de artificii, șireturi, clame metalice, cu talpa plată – marea majoritate dintre noi ne dăm în vânt după ei, iar o nouă achiziție ne aduce un zâmbet pe buze!

Ne place să visăm cu ochii deschiși la o pereche de pantofi semnați de o renumită casă de modă, cum ar fi Louboutin, Miu Miu sau Jimmy Choo. Dar pentru că uneori este mai dificil să deținem asemenea bijuterii, am decis să îți oferim câteva sugestii de pantofila fel de frumoși dar … accesibili.

 

Pantofii decupați!

Atât de sexy aceștia sunt potriviți pentru sezonul de primăvară, trebuie să le faci loc în garderoba ta!

Dacă nu îți permiți o pereche de pantofi Jimmy Choo, magazinul Zara din City Park Mall Constanța are o varianță la fel de sexy, dar mai accesibilă din punct de vedere financiar.

 

jimmy choo zara

 

Jimmy Choo                                                                        Zara

 

 

 

 

Pantofii – bijuterie

Pantofii – bijuterie nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Aceștia au puterea să transforme orice ținută. Abordează un look all-black și poartă o pereche de pantofi – bijuterie! Vei puncta la capitolul stil, cu siguranță! Ne-am îndrăgostit de perechea semnată Gucci, dar și mai mult ne place cea de la Musette!

 

gucci musette

Gucci                                                                                                        Musette

 

Pantofii cu baretă

Delicați, acești pantof vor fi perfecți pentru petrecerile în aer liber din timpul primăverii și al verii, de ce nu? Alege o pereche de pantofi într-o nuanță delicată și poart-o cu o rochie de cocktail! Vei fi o prezență demnă de admirație!

 

louboutinIl Passo

 

Louboutin                                                                                    Il Passo

 

Pantofii comozi

Ne plac tuturor și trebuie să recunoaștem că sunt opțiunea numărul 1, în majoritatea cazurilor. De aceea, încălțămintea spre care ne îndreptăm în cele mai multe zile ar trebui să fie specială. Perechea de pantofi de la Miu Miu este adorabilă datorită inserțiilor metalice, care îi oferă un aer cool. Pentru a fi în pas cu moda, îndreaptă-te către perechea de la Pull&Bear! Foarte cool!

miu miu pull&bear

Miu Miu                                                                               Pull & Bear

 

Magazinele din City Park Mall Constanța te așteaptă cu opțiuni accesibile pentru pantofi care arată de milioane! Nu ezita să ne faci o vizită!

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!