O vară rebelă în oraş – House Summer Rules

Energie pozitivă, spontaneitate, petreceri cu prietenii, aventuri şi idei nebune care îţi vor rămâne în memorie pentru tot restul vieţii – acestea nu reprezintă doar singura modalitate în care ar trebui să îţi petreci vara, ci sunt şi elementele care stau la baza ultimului lookbook al brandului House, House – Summer Rules.

1080x1080_RO

House – Summer Rules te invită într-o călătorie spre necunoscut unde cel mai bun plan este de fapt să nu ai vreun plan, iar peisajul urban unde visurile devin realitate este o piscină abandonată.

În lumea ”House – Summer Rules” îți este permis să faci orice. Un costum de baie întreg cu imprimeu contemporan poate fi purtat și ca un body în combinație cu o pereche de pantaloni scurți și o pereche de adidași.

Bărbații pot alege să poarte o pereche de pantaloni scurți colorați nu doar la plajă, ci și la un festival de muzică sau la o ieșire în oraș cu prietenii. Pentru femei, costumele de baie în culori neon reprezintă o bază ideală în compunerea unor ținute trendy. Nu trebuie decât să adaugi un tricou oversize sau o cămașă, chiar din garderoba iubitului tău, și accesorii – o șapcă cu aplicații sau șireturi neon strălucitoare. Orice este permis – poţi combina stiluri, oportunități și culori.

SUMMERE_RULES_by_House_20

E nevoie doar de puțină creativitate pentru a te putea scufunda într-o lume fără reguli și plină de distracție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *