Nu reușești să adormi?

Cum arată lenjeriile pentru vise plăcute:

  • Sunt confortabile, moi şi arată uluitor de bine, astfel încât devine absolut firesc să nu aştepți foarte mult până te cufunzi în cele mai incredibile vise atunci când le foloseşti;
  • Nu îți zgârie pielea, ci o alintă;
  • Nu îşi pierd culoarea în timp, ci te încântă cu aceleaşi nuanțe vii.

Lenjeriile de pat cu diferite imprimeuri tridimensionale care schimbă total aspectul dormitorului tău sunt adevărate lenjerii pentru vise plăcute! Oricare ar fi design-ul ales, dincolo de imaginile adaptate ultimelor tendințe de imprimare 3D, primează calitatea care te îmbie în fiecare dimineață să întârzii câteva minute în plus pentru a te relaxa. Sunt ideale pentru oricine doreşte să aibă un dormitor care arată senzațional!

Ție ce fel de lenjerie 3D pentru vise frumoase ți-ar plăcea? Ai fi încântat să ieşi rapid din banalul cotidian în frumusețea naturii de printre aşternuturi şi să te acoperi cu odihnitorul verde al ierbii?

image022

Sau preferi, mai degrabă, amenajarea dormitorului tău într-un stil original, care să se potrivească personalității tale?

image024

Orice fel de amenajare ți-ai dori pentru dormitor, nu este deloc greu să-ți transformi patul dintr-un simplu loc pentru somn într-un spațiu de vis. În magazinul Valentini Bianco (parter) din City Park Mall găseşti lenjeriile 3D Valentino pentru răsfățul tău din fiecare noapte!