Nu rata filmele săptămânii!

  1. Carol

Filmul Carol este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet (Rooney Mara – premiul de interpretare la Cannes) lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird (Cate Blanchett), o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică. Când relația dintre cele două femei iese la lumină, ele sunt forțate să lase în urmă frumoasa poveste de dragoste, într-o confruntare care le va pune la încercare devotamentul uneia față de cealaltă.

Distribuție: Rooney Mara, Kyle Chandler, Cate Blanchett

 

  1. Jane: Lupta pentru supravietuire

Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O’Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soţul îi este ameninţat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva. Doar că liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi ucide ţinta.

Distribuție: Rodrigo Santoro, Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor

  1. Grimsby 2D

https://www.youtube.com/watch?v=BKNp1Gg3M1Q

Sebastian (Mark Strong), asasin de top al MI6, are un frate. Din păcate pentru el, acesta este un microbist (Sasha Baron Cohen) din orăşelul Grimsby.

Nobby, cum este alintat de prietenii lui, are tot ce şi-ar putea dori un bărbat din micul orăşel pescăresc: 9 copii şi cea mai atrăgătoare iubită din nordul Angliei (Rebel Wilson). Un singur lucru îi lipseşte lui Nobby: fratele lui mai mic, Sebastian.

După ce au fost adoptaţi de familii diferite, Nobby şi-a petrecut următorii 28 de ani căutându-şi fratele. Aflând într-un final unde îl poate găsi pe Sebastian, Nobby pleacă pentru a-şi întâlni frăţiorul. Nobby nu are idee că Sebastian este agent de top al MI6 şi, mai mult, că a descoperit o conspiraţie care pune întreaga lume în pericol.

Acuzat pentru ceva ce nu a comis şi vânat de toata lumea, Sebastian realizează că, pentru a salva lumea, va avea nevoie de asistenţa idiotului său frate.

Distribuție: Sacha Baron Cohen, Isla Fisher, Mark Strong

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!