#NEWCITY: Descoperă cele mai râvnite și prețioase branduri la City Park Mall

O vară perfectă înseamnă zile nesfârșite petrecute cu prietenii la terase, evenimente cool și shopping estival. La City Park Mall te poți bucura de toate, într-un singur loc!
Cu siguranță cele peste 200 de magazine reprezintă un motiv foarte bine întemeiat pentru a-ți petrece clipe minunate alături de cei dragi în zilele toride de vară la City Park Mall.

Descoperă magazinele cu cele mai cool colecții
Ce e vara fără o sesiune de shopping! Vino să te pregătești de vară și plajă cu noile colecții ale magazinelor din City Park Mall. 
De la rochii vaporose, încălțări perfecte pentru plajă până la acesorii, aici le găsești pe toate.

Descoperă cele mai simpatice branduri 

KIDS-CP_SUMMER-2017_online
Copii sunt răsfățații acestei veri! Acum ai de unde alege îmbrăcămintea și jucăriile perfecte pentru o vară plină de distracție.

Descoperă produsele perfecte pentru frumusețe și îngrijire

BEAUTY-CP_SUMMER-2017_online 
Pielea perfectă vară nu vine doar de la soare, ci și de la produsele de îngrijire și frumusețe pe care le utilizăm. Vara este anotimpul relaxării, iar acest lucru ar trebui să se aplice și atunci când vine vorba despre rutina de beauty. Vino în magazinele  de frumusețe din City Park Mall să descoperi pe ce produse să te axezi ca să arăți și să te simți minunat, cu un minimum de efort.

Descoperă terasele perfecte pentru ieșit cu prietenii și familia

terasa-city-park-mall
Terasele noastre te așteaptă zi de zi cu mult soare și preparate yummy! La Paul ai opțiuni delicioase, care te vor purta direct în Paris, atât pentru mic dejun cât și pentru prânz sau cină. Poți savura un ceai sau un latte cu gheață la renumitele cafenele Starbucks sau Gloria Jean’s Coffee. Chiar și serile lungi cu prietenii își găsesc loc aici, pentru că băuturile sunt absolut fabulose!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *