Millennial Pink – tot ce trebuie să știi despre cea mai cool nuanță de roz!

Noul roz poartă numele de Millennial Pink și toată lumea îl îndrăgește.

Fiind rezultatul unei combinații dintre roz grepfruit, amestecat cu nuanțe de roz somon și roz peirsică, Millennial Pink nu reprezintă o singură nuanță de roz ci mai multe nuanțe asemănătoare.

Am vrut să aflăm care este sursa acestor nuanțe care ne-au fascinat și am descoperit că pare să aibă două mari surse de inspirație. Prima o consituie apariția primului iPhone în culoarea „rose gold” în 2015. O a doua este reprezentată de binecunoscutul film The Grand Budapest Hotel a cărui acțiune este centrată într-o clădire ai cărei pereți sunt pictați în diverse nuanțe de roz.

Indiferent de sursa de inspirație, Millennial Pink își merită renumele de „culoarea virală a anului 2017” iar, conform specialiștilor care folosesc culorile în scop terapeutic, această nuanță are calitatea de a ne îmbunătăți starea de spirit. De altfel, vedetele au ales nunațele Millennial Pink atât pentru decorațiuni interioare cât și pentru ținutele lor de pe covorul roșu, foarte mulți creatori de modă valorificând noile nuanțe de roz.

#Beyonce a ales pentru o plimbare în New York o combinație cool de nuanțe de roz asortate cu o preche comodă de sandale roșii.

millennial-pink-beyonce

 beyonce
Fustă – H&M 
Sandale – Tango Boutique 
Bluză cu volane – Stradivarius 
Chocker – Stradivarius 

 # Florence Welch a mizat pe o rochie Gucci pentru a 58-a ediție a Premiilor Grammy.
Florence-Welch-millenial-pink

#Rihanna a mers pe varianta all pink atunci când a fost invitată în emisiunea „Good Morning America” reușind și de această dată să fie în centrul atenției.

millennial-pink-rihanna
Sursă photo: Raymond Hall/GC Images

Dacă te pregătești pentru o cină business mizează pe combinația elegantă dintre un sacou și o pereche de pantaloni și accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi Musette.

rihanna
Pantaloni Zara
Sacou Orsay 
Pantofi Musette