Meli Melo: noua colecție „ETNO Romantique” pe care trebuie s-o descoperi!

Pornind de la influențele folclorice, tradiția românească și imprimeurile etno, dar și de la dorința de a transmite emoție și feminitate, cei de la Meli Melo au găsit inspirația pentru o diafană, feminină și colorată colecție de primăvară, pentru a începe memorabil, noul sezon: ETNO Romantique. Descoperă-le!

 

Bijuterii multicolore și genți

3

Bijuteriile multicolore, cu aer nomad, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri inspirate din folclor sau in culori vesele, atent combinate, contureaza un inceput de sezon vesel,  de inspiratie PENTRU TINE.

 

Broșe

4

Și pentru că pregătirile pentru prima Sărbătoare a primăverii sunt în toi, noua colecție ți-a pregatit broșe dintre cele mai diverse, design unic, din nou, imprimeul traditional romanesc, vedeta sezonului, dar și pietre, și aplicații strălucitoare!

 

Inspirație pentru domnișoare și doamne

1

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor mature, cu un stil perfect conturat.

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte- toate sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnișoarele în căutare de frumos!

Colecția de primăvară este deja disponibilă în magazinul Meli Melo din City Park Mall Constanța, hai să o descoperi!