Masa în familie, mereu la modă

Sărbătorile sunt întotdeauna despre familie şi despre bucuria de a fi împreună, în jurul mesei festive încărcată cu bunătăţi şi musai frumos decorată. Mai ales în cazul Sărbătorii Pascale acţiunea se petrece la masă şi în jurul acesteia, spre deosebire de Crăciun, când popularitea este împărţită şi cu brăduţul împodobit.

Însă până la urmă cel mai trendy loc de reuniune este “Oriunde – alături de cei Dragi”. Numai Armonie, Voie Bună şi Savoare să fie!

Şi pot fi toate, dacă timpul este bine organizat şi folosit cu inspiraţie. Metaforic vorbind, masa de Paşte este echilibrul dintre etapele de gătire, decorare şi servire, ambalat în eleganţă şi simplitate, până la cele mai mici detalii.

Gătire

Drob sau terrine, cozonac, pască, tartă sau o plăcintă? Să fie de toate!
Pregăteşti repede compoziţia sau aluatul cu ajutorul celui mai performant şi mai dorit mixer la ora actuală, pe care îl găsești la Altex City Park Mall, iar treaba este pe jumătate gata.
mixer
Mixer – Russel Hobbs – Altex City Park Mall

Apoi aşezi totul în tăvi de calitate, de la Top Shop City Park Mall, ca la zile mari, să crească şi să se coacă frumos în cuptor. Noul înveliș Delimano Ceramica Forte este cu până la 3 ori mai antiaderent și este cu 50% mai rezistent la zgârieturi, având o durată de exploatare dublă.

105879325-forma-silicon-prajitura-trandafir tava-de-copt

Aşa se face că aceste tăvi nu doar că arată foarte bine în orice bucătărie dar şi contribuie decisiv la bunul gust din final, pentru că distribuie căldura uniform, rezistând ani la rând.

Servire

În privinţa servirii, vesela, tacâmurile şi paharele vor face o mare diferenţă din punct de vedere calitativ, la masă. Şi pentru a scoate în evidenţă aspectul bunătăţilor preparate şi micile detalii decorative, mergi la sigur alegând Simplitatea – prin porţelan, cristal şi inox fără încrustături, pentru o notă mereu rafinată a mesei.

accesorii-masa
Suport fructe – English Home
Carafă – Zara Home

pahare

Pahare sticlă – Zara Home  

Aşadar, dacă lucrurile sunt bine stabilite pe hârtie, de la ingredientele din meniu la ceea ce mai ai nevoie în bucătărie, o vizită în magazinele din City Park Mall va face să rezolvi problema ustensilelor şi a vaselor pentru gătit.