Lecţii de stil de pe podiumul Chanel

Inspiraţia vine de data aceasta de pe podiumul de modă Chanel. De la culori până la tipuri de croială, trendurile sunt dictate de marile case de modă pentru sezonul ce urmează.

image44 image45

Trenchurile sunt vedetele din iarnă, mai ales cele în alb-negru. Combinaţia atemporală dintre cele două culori revine în atenţia creatorilor de modă, care o adaptează cu brio gecilor şi jachetelor cu o croială androgină, drepte şi de cele mai multe ori supradimensionate.

image46

După ce stilul milităresc a dispărut pentru o perioadă de pe podiumurile de modă, dar şi de pe stradă, acestea reintră în trend. Atât nasturii metalici, cât şi kakiul revin în vogă, pe geci, fuste şi pantaloni stil army.

image48 image47

Deux-piece-ul clasic Chanel nu este lăsat deoparte, dar se alinază la trendul androgin, astfel că talia dispare, iar piesele devin oversized.

image51 image52

Şi, desigur, inspiraţia în materie de culori vine tot de pe podiumurile de modă. Rozul prăfuit este una dintre nuanțele – vedetă din acest sezon și trebuie să se regăsească în garderoba ta.

Aliniază-te şi tu la trendurile dictate de marile de case de modă cu o vizită în magazinele  City Park Mall of Constanța!

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!