Lansare de carte cu poveste: Tily Niculae te invită să descoperi Rețete SOFIsticate

Începutul de octombrie te așteaptă cu o lansare de carte la City Park Mall! Te invităm să iei parte la lansarea cărții „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, ce va avea loc duminică, 01 octombrie, începând cu ora 11:00 la Nivelul -1.

În cadrul evenimentului îi invităm pe părinți să descopere secretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin “rețete povești” menite să convingă copiii să mănânce preparate sănătoase.

Evenimentul va începe la ora 11:00 printr-un show oferit de TOTAL DANCE. Cei mai mici participanți (6 luni- 2 ani) se vor lăsa încântați de atelierele creative susținute de Club Montessori Start pentru Viață.

După spectacol, Tily Niculae va începe un dialog cu părinții prezenți despre alimentația copiilor, în timp ce micuții își vor pune în practică abilitățile creative în cadrul unui atelier Mânuțe dibace, susținut de Andreea Vasile Dicu, Psiholog/Logoped și lucrător de arte  combinate.

Părinții vor putea afla mai multe despre alimentația sănătoasă de la Alina Stoica, terapeut nutriționist, dar și de la invitatatele speciale- Liliana  Tudose, Președintele asociației BB CENTER- Educator Prenatal, consilier în alăptare, Diana Gămulescu președinte Asociația Prematurilor.
Evenimentul de lansare se va încheia cu o sesiune de autografe și poze, timp în care persoanele prezente pot să achiziționeze cartea din zona dedicată.

Fiind un proiect care are la bază o latură caritabilă 7% din vânzarea cărții se duc către Asociația Prematurilor.

Accesul este gratuit.