La City Park Mall dăm play noului sezon de fashion & distracție!

Noile colecții înseamnă noi alegeri, și prin ele City Park Mall face mai mult decât să dea startul sezonul noutăților. Pentru că, de fapt, dă tonul noilor tendințe, noilor stiluri personale, noilor experiențe. Te invităm să descoperi care sunt noile colecții ale magazinelor din City Park Mall. Uite cu ce te așteptăm:

#fashion

Roșul este fără discuție culoarea acestui sezon. Designerii au mizat pe acest lucru atunci când au creat noile colecții de toamnă.

new-collection-haine-rosii
1 – Maieu roșu – Mathilde 
2 – Cămașă roșie cu volane – Stradivarius
3 – Rochie roșie – Mango

Magazinele de fashion din City Park Mall ne propun țesături, culori și forme inovative, noile colecții fiind o combinație de imprimeuri și structuri atât riguroase, cât și boeme.

new-collection-haine
1 – Bluză cu volane – BSB
2 – Rochie albastră – NISSA
3 – Rochie casual- Reserved

#accesorii

Sezonul acesta se poartă curelele late. Acestea te ajută să îți deifnești ținuta într-un mod stylish.

new-collection-curele-late
1 – Curea lată – ZARA
2 – Curea lată – BSB
3 – Curea lată – Musette

Cerceii în forme artistice sau geometrice sunt preferații marilor case de modă. Colierele statement sunt și ele în top și nu par să dispară prea curând.

coliere-statement

1 – Colier statement – Meli Melo 
2 – Colier statemen – Bijou Brigitte
3 – Cercei forme geometrice – Bijou Brigitte

În ceea ce privește gențile, acesta este un sezon al contrastelor. Sunt în trend fie gențile practice cu design modern, fie gentuțele atât de mici încât abia o să încapă în ele noul iPhone 8.

Încălțămintea comodă dar cu design interesant ne va răsfăța picioarele. De la cizme la slipers, accesoriile de pe pantofi fac diferența atunci când vorbim despre încălțămintea toamnei.

new-collection-ghete

1 – Slippers cu bijuterie – Zara
2 – Ghete cu ținte – Pull&Bear
3 – Pantofi cu fundă – Musette

#beauty

Toamna anului 2017 nu este deloc „cuminte” în materie de beauty. Culorile vii, machiajul statement și sclipiciul sunt în trend.

 În plus, accesoriile care ne fac viața mai ușoară atunci când vine vorba despre rutina de frumusețe vin și ele în ajutorul nostru.