STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Îți dorești să te îmbraci ca Naomi Campbell? Vino la Tom Tailor!

28 noiembrie 2017
tomtailor-slider

Pentru acest sezon, TOM TAILOR a pregătit o colaborare inedită cu top modelul Naomi Campbell! Curajul, forța și independența o fac pe Naomi alegerea ideală pentru Tom Tailor, întruchipând perfect esența si filosofia brandului.

“Naomi Campbell este perfectă pentru a ocupa poziția de ambasador al brandului TOM TAILOR. Este una dintre primele Supermodele, si a rămas din anul 1990 până astăzi o prezență relevantă în lumea modei. Naomi știe să împletească atitudinea provocatoare cu independeța și curajul, iar acest gen de femeie ne dorim să reprezinte imaginea brandului nostru”, spune dl. Maik Kleinschmidt, Vice Președinte Digitalization.

tom-tailor-produse-1

Colecția “Glamour Styles”, realizată în colaborate cu Naomi Campbell, se remarcă prin accente de negru și auriu, fiind alegerea perfectă pentru petrecerile de Crăciun și Anul Nou.

Datorită vastei experiențe în domeniul modei, style icon-ul aduce un suflu nou în colecția Tom Tailor.   “Sunt profund impresionată de energia și vitalitatea pe care membrii echipei Tom Tailor le-au investit în reorientarea brandulului,” a declarat Naomi.

tom-tailor-produse-2

“Tom Tailor este unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion retail din Germania. Deși colecțiile anterioare mi-au plăcut foarte mult, pentru această colecție-capsulă am dorit să aducem o doză mai mare de îndrăzneală și mister.”

Vino la Tom Tailor City Park Mall să-ți creezi un look ca al celebrului top model!

Abonează-te la newsletter-ul City Park Mall

Mă abonez
Adresa de e-mail nu este corectă
Dacă ți-a plăcut acest articol,
urmăreşte City Park Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of