În plină transformare! Un nou trend în machiaj!

Ne schimbăm, ne transformăm!

Prêt-à-porter sau doar Haute Couture, este clar că machiajul MUTANT a acaparat podiumurile de modă și atenția make up artiștilor de pretutindeni. Un trend este o imagine a societății noastre și reflectă anumite aspecte, idei și valori din momentul respectiv.

În noua eră a tehnologiei, în care suntem asaltați cu multe idei și informații, ne schimbăm comportamentul, dar și imaginea corpului nostru: Suntem într-o transformare permanentă!

Anii ‘80 revin la modă, așa că în machiaj regăsim accente puternice de culoare pe pomeți și multă strălucire, Smokey Eyes este look-ul adoptat adesea, iar buzelesunt rujate în două culori. Pe de altă parte, sprâncenele sunt foarte groase și bine marcate, iar manichiura e holografică.

In plina transformare! Un nou trend in machiaj! (1)

Astfel, nimic nu mai pare plictisitor și lipsit de personalitate, iar machiajul este primul care suferă o transformare colosală. Glam rockul este reinventat, iar fardurile folosite descriu contraste puternice, care pot fi purtate doar de o femeie ancorată în prezent, adaptată noilor legi ale make-up-ului. Treptat, țintele, paietele și strass-urile fac parte din machiajul de zi cu zi, iar stralucirea este o necesitate.

Cu noua colecție, Melkior te provoacă să îndrăznești și să fii diferită! Vino să descoperi produsele din noua colecție la Melkior City Park Mall! Meriți să te simți frumoasă și specială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *