În plină transformare! Un nou trend în machiaj!

Ne schimbăm, ne transformăm!

Prêt-à-porter sau doar Haute Couture, este clar că machiajul MUTANT a acaparat podiumurile de modă și atenția make up artiștilor de pretutindeni. Un trend este o imagine a societății noastre și reflectă anumite aspecte, idei și valori din momentul respectiv.

În noua eră a tehnologiei, în care suntem asaltați cu multe idei și informații, ne schimbăm comportamentul, dar și imaginea corpului nostru: Suntem într-o transformare permanentă!

Anii ‘80 revin la modă, așa că în machiaj regăsim accente puternice de culoare pe pomeți și multă strălucire, Smokey Eyes este look-ul adoptat adesea, iar buzelesunt rujate în două culori. Pe de altă parte, sprâncenele sunt foarte groase și bine marcate, iar manichiura e holografică.

In plina transformare! Un nou trend in machiaj! (1)

Astfel, nimic nu mai pare plictisitor și lipsit de personalitate, iar machiajul este primul care suferă o transformare colosală. Glam rockul este reinventat, iar fardurile folosite descriu contraste puternice, care pot fi purtate doar de o femeie ancorată în prezent, adaptată noilor legi ale make-up-ului. Treptat, țintele, paietele și strass-urile fac parte din machiajul de zi cu zi, iar stralucirea este o necesitate.

Cu noua colecție, Melkior te provoacă să îndrăznești și să fii diferită! Vino să descoperi produsele din noua colecție la Melkior City Park Mall! Meriți să te simți frumoasă și specială!