IDEI DE CADOURI: Gadgeturi perfecte pentru iubitorii de tehnologie

Cadourile din zona Tech&IT nu mai sunt doar pentru acel prieten super pasionat de IT. Ele sunt super utile pentru fiecare dintre noi.

Cum gadgeturile de foarte multe ori îmbină utilul cu plăcutul ne-am gândit să alegem cele mai cool și utile cadouri de sărbători, pentru EL și pentru EA. Așa că, am dat o fugă la Quickmobile City Park Mall (Nivel -1), unde am descoperite cele mai noi și interesante gadgeturi.

Uite ce listă i-am pregătit lui Moș Crăciun:

Pentru EA

#Polaroid – Camera Foto Instant Snap Touch Cu Hârtie Foto

camera-foto-instant-snap-touch-cu-hartie-foto-2x3_10019319_1_1477315733

Camera foto Polaroid Instant Snap Touch te ajută să capturezi, să imprimi și să împărtășești momentele frumoase din viața ta într-un mod mult mai rapid și distractiv. Cu ajutorul aplicației Polaroid vei putea folosi mai multe funcții de editare direct de pe smartphone-ul tău și vei putea printa fotografia instant.

#Happy Plugs – Căști Audio In Ear

casti-roz-quickmobile

Happy Plugs reprezintă cadoul perfect pentru iubitoarele de muzică.

Baterie Externa Rudolph

baterie-externa-2500mah-rudolph-micro-usb-cu-adaptor-lightning_10020317_5_1479999861

Bateria externă Star Rudolph este haioasă te ajută să îți încarci gadget-urile oriunde te-ai afla. Aceasta are o capacitate de 2500 mAh și doi conectori: micro-USB si Lightning. Astfel, este compatibilă cu majoritatea modelelor de smartphone-uri. Tehnologia încorporată previne scurt circuitele precum și supra-încărcarea.

Pentru EL 

# Movie Cub TV Box

movie-cube-tv-box_10019758_1_1478088781

Emtec revoluționează modul în care utilizăm televizorul, prin intermediul gadget-ului Movie Cube Tv Box. Acest dispozitiv se conectează la smart tv-ul tău prin cablu HDMI sau wi-fi și îți oferă posibilități nenumarate de personalizare a experienței TV. Certificat de către Google, movie cube-ul oferă acces la Google Play, pentru ca tu să poți să îți descarci aplicațiile favorite, să urmărești filme, seriale sau să asculți muzică.

# Celly – Căciulă Stereo Music Cap

caciula-stereo-casti-quickmobile

Căciula semnată Celly este accesoriul perfect în zilele friguroase. Ia-o cu tine oriunde și încălzește-te, ascultând muzica preferata. Stilată, călduroasă și confortabilă, această caciulă are căști stereo cu șnur detasabil. Este, de asemenea, echipată cu microfon, buton de răspuns și de control al volumului.

# Xiomi – Ochelari inteligenți VR 

ochelari-vr-quickmobile
Fii mereu în mijlocul acțiunii cu ochelarii pentru realitate virtuală Xiaomi VR. Aceștia sunt compatibili cu smartphone-uri cu diagonale între 4.5 si 5.7 inchi și sunt foarte ușor de utilizat. Poți să vizionezi filme sau să te joci, ochelarii funcționând cu numeroase aplicații VR.

Vino și tu la Quickmobile (Nivel -1) și alege cadoul perfect pentru tine sau cei dragi!