Iarna este aici: reușești să SCAPI de Regele Nopții?

Ești printre cei care a urmărit cu sufletul la gură ultimul sezon din Game of Thrones? Nu ne referim la scenele curioase dintre Jon și Daenerys, ci la momentele în care personajele noastre preferate încercau să scape cu viața din mâinile înghețate ale armatei moarte!

Te-ai gândit la ce ai fi făcut tu diferit dacă erai în locul lor? Acum ai ocazia să te pui în pielea lui Jon Snow sau a lui Tormund Giantsbane și să găsești o soluție de a scăpa de soarta crudă a vieții dincolo de Zid!

Nu, nu vorbim metaforic, ci te invităm, în perioada 15 ianuarie – 10 februarie la City Park Mall, în intervalul orar 12:00 – 20:00, la nivelul -1, în zona piațetei liftului panoramic, la primul Escape Room Game of Thrones mobil din Europa! Evenimentul este prezentat în exclusivitate de HBO în City Park Mall Constanța.

Cum îți rezervi un loc? Vizitezi magazinele din City Park Mall în perioada 10 ianuarie – 10 februarie, faci cumpărături de minimum 200 de lei* din magazinele City Park Mall, apoi vii cu bonurile la Info Desk, în aceeași zi, iar tu și 5 prieteni începeți să vă pregătiți pentru aventura vieții!

ATENȚIE: Locurile sunt limitate, iar lucrurile bune se termină repede! Așa că strânge-ți gașca și grăbește-te să faci cumpărăturile pentru a te putea înscrie. Apoi, pe baza biletului primit de la Info Desk vei putea să faci programarea într-una din zilele și intervalele orare disponibile. Înainte de a intra în aventură, consultă regulamentul de participare aici.

Mai multe detalii puteți găsi în regulamentul campaniei publicat aici.

Vei reuși să scapi sau vei deveni unul dintre ei? Până atunci, urmărește toate sezoanele pe HBO GO.

* Un participant poate utiliza maximum 3 (trei) bonuri fiscale emise, din aceeasi zi calendaristică. Sunt excluse bonurile fiscale emise de unități comerciale care desfășoară activități de natură: schimb valutar, intermediere de plăți, inclusiv utilități, impozite și taxe, servicii bancare și de asigurări precum și bonurile fiscale emise de cinematograf, jocuri de noroc și/sau tip cazino.