Hai și tu în Țara Minunilor: Distracție ca în povești între 1 și 5 iunie la City Park Mall!

Nu ai niciun motiv să întârzii la întâlnirea cu Regina Roșie, Iepurele cel Grăbit sau cu Pălărierul.

Între 1 și 5 iunie sunt fix 5 zile de poveste pentru copii in City Park Mall!

Uite cine te așteaptă la joacă și distracție:

1 iunie – 3 iunie (16:00-19:00) – Happy Wonder Days! 

Pe 1 iunie sărbătorim copilăria și te așteptăm cu teatru interactiv pentru copii ,,Alice și prietenii ei”. Veselia este sporită cu animații, jocuri și concursuri, de un photobooth magic și un makeup corner de poveste. Călătoria în Țara Minunilor va fi indulcita cu o pinnata magica și cu un super atelier de pictat tricouri tematice care vor face ziua de neuitat.

Pe 2 iunie Motanul Cheshire, Iepurele și Pălărierul te așteaptă cu super concursuri pentru cei mici Cei mai creativi dintre micuți se vor distra la atelierul de pictat farfurii tematice sau la photobooth-ul și makeup corner-ul unde se pot transforma în personajele preferate. Premiile sunt, de asemenea, nelipsite.

Pe 3 iunie Regina Roșie reintră în joc. Alături de Pălăriel și Soldățelul Carte de Joc vă așteaptă cu un fascinant show cu gheață carbonică și ateliere de decorat pălării traznite. Cei mai creativi dintre participanți vor fi premiați cu diplome.

4 iunie (17:00-20:00) – Copii sărbătoresc de Rusalii

Dacă nu știi cum arată o super perecere de Rusalii acum este momentul potrivit să descoperi! Te așteptăm la Atelierul de fabricat zâne si rusalii. Distracția continuă cu coregrafii și jocuri special si cu un spectacol de teatru pentru copii.

5 iunie (14:00-17:00) – Ne jucăm de-a pirații și indienii

În a doua zi de Rusalii descoperim prin coregrafii, jocuri și animații speciale lumea magica a piraților și indienilor. La Tattoo&Makeup Studio vei experimenta transformarea completă în personaje de poveste. Le-am pregătit celor mici: atelier de fabricat prinzatoare de vise, concursuri cu pinnata, treasure hunting cu premii și multă, multă distracție!

Ce zici, te-am convins ca vei avea parte de 5 zile de poveste la City Park Mall? Hai și tu?

giphy-wonderland