GHID: jachete pentru o toamnă cool

Chiar dacă vremea de afară nu este întocmai pe placul nostru, trebuie să privim partea pozitivă a lucrurilor! Este sezonul paltoanelor și al jachetelor, al combinațiilor de haine și materiale plăcute la atingere, așa că avem destule motive să ne entuziasmăm.

De inspirație army sau extrem de feminine, supradimensionate sau lungi, pe lângă corp, tendințele sezonului în materie de paltoane vin să satisfacă fiecare stil vestimentar și orice siluetă.

Uite ce minunății numai gata de a fi purtate am descoperit în noua colecție hermosa City Park Mall:

# tematică stylish army

Geaca din piele întoarsă, dublată cu căptușeala matlasată. Geaca are o croială dreaptă, guler înalt, buzunare funcționale pe față și închidere cu nasturi fantezie.

hermosa-geaca-valentina

# pufoasă și călduroasă

Geaca din fâș matlasat, dublată cu căptușeală este perfectă pentru zilele reci de toamnă. Geaca are o croială cambrată ce evidențiază talia și buzunare funcționale cu fermoar metalic.

hermosa-geaca-vicky

# elegantă și feminină

Inspirată de stilul vestimentar al aristocraților britanici, dar cu ușoare influențe retro, cu un design ultra-feminin, jacheta marchează perfect talia printr-o croiala cambrată, buzunare laterale funcționale și închidere cu nasturi în față.

hermosa-geaca-dany

# cool și stylish

Geaca din piele ecologică dublată cu blană artificială este perfectă pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Geaca are o croială cambrată, guler cu rever, blană detașabilă cu fermoar și se închide cu fermoar diagonal.

hermosa-geaca-569

Vino și tu la hermosa City Park Mall să descoperi ce bunătăți de toamnă te așteaptă în magazin!