GHID: cele mai utile accesorii pentru începerea școlii

Școala se apropie cu pași rapizi și stim ce înseamnă asta: avem liberi la cumpărături! Păi, cum? Avem nevoie de rechizite și multe alte accesorii care să ne facă fiecare zi de școală mai frumoasă.

Pentru adolescenți

# caiete colorate

Anul acesta este timpul să renunțăm la caietele plictisitoare. Notebook-urile de la Cărturești sunt ideale pentru stocarea notițelor. Fiecare carnet are un buzunar pentru informațiile secrete si o banda elastica pentru pastrarea acestora in siguranta.

caiete-carturesti

 

# tablă magnetică 

Realizată pentru a-ți prioritiza activitatea de zi cu zi, tabla magnetică de la Cărturești este și utilă și drăguță fiind perfectă pentru spațiul de lucru.

 

tabla-magnetica-carturesti

 

# biblioraft organizator 

Notițele și referatele tale merită o căsuță pe măsură.

 

1983237-0

 

Pentru pitici

# ghiozdane ergonomice Herlitz

Perfecte pentru primii ani de școală, ghiozdanele Herlitz de la Noriel au sistem ergonomic ergoActive, curele de umar ajustabile in 2 puncte, spate buretat cu system de aerisire, curea toracala ajustabila și curea de talie detasabila

_242208_1_1498636815

_242204_1_1498636816

 

# puzzle educativ

Cu ajutorul unui puzzle educativ de la Cărturești, copilul va învăța foarte ușor literele și numerele, asociindu-le cu grupuri de elemente a căror denumire începe cu respectivele litere. Pachetul conține 30 de piese cu litere/numere și 30 de piese cu imagini, care trebuie potrivite două câte două.

puzzle-educativ