Gareth Bale, Paul Pogba și Simona Halep au un lucru în comun. Descoperă-l!

De fiecare dată suntem cu sufletul alături de sportivii noștri preferați și ne dorim să-i vedem în formă maximă pe teren, încununați de laurii victoriei. Emoțiile pe care aceștia ni le transmit, chiar și atunci când sunt la mii de kilometri distanță rup orice barieră și ajung direct la noi, la fel de vii și puternice.

De altfel, momentul în care Simona Halep a strâns la piept aranjamentul floral dăruit pentru a celebra urcarea ei pe prima poziție în clasamentul WTA a fost, cu siguranță, unul impresionant și ne-a transmis emoția fiecărei bătăi a inimii atletei noastre preferate.

Astfel, inspirat de bătăile inimilor unor atleți consacrați și de emoțiile de dinaintea meciurilor, adidas Athletics a creat noua colecție Z.N.E. Pulse Collection, care are un design unic ce imita bataile inimii.

adidas-zne-hoodie adidas-zne-pulse-hoodie

Colecția este purtată de o selecție de atleți consacrați la nivel internațional, dintre care fac parte fotbaliștii Gareth Bale și Paul Pogba, baschetbalistul James Harden, alergătorul Tori Bowie și jucătoarele de tenis Angelique Kerber și Simona Halep.

1608_Adidas_GarethBale_10106_V4

adidas a colaborat îndeaproape cu atleții în timpul acestui proces de creație, adunând și analizând date corespunzătoare pentru design-ul hainelor Athletics Pulse. Echipa s-a concentrat asupra momentului în care atleții părăsesc vestiarul și se îndreaptă către terenul de joc, moment în care pulsul inimii atinge un punct culminant.

Descoperă noile colecții adidas în magazinul BUZZ City Park Mall!